GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Sfaturi pentru jucătorii începători la pariuri

Articol de GSP - Publicat luni, 19 noiembrie 2018 12:32

Jucătorii fără experiență sunt tentați să creadă că se pot baza pe cunoștințele pe care le au despre sport pentru a "păcăli" bookmakerii. Este o greșeală. Poți fi pe profit la pariuri, dar pentru asta ai nevoie de mai mult decât de pasiunea pentru sport.

E important să nu începi să pariezi având fantezia că poți da lovitura. E chiar indicat să privești această activitate pe termen lung pentru a-ți propune să câștigi. Fii realist și impune-ți la început să înveți și să progresezi pas cu pas. Bineînțeles, principalul obiectiv ar trebui să fie distracția, mai ales dacă ești cu adevărat pasionat de sport.

Învață ABC-ul

Pentru a înțelege cât mai bine cum funcționează și cum trebuie să procedezi, începe să înveți regulile de bază. Acestea nu-ți pot garanta profitul, dar te ajută să faci pașii corecți.

Stabilește-ți un buget și un plan

E poate cel mai important sfat. Indiferent de cât de mari sunt sumele de bani pe care le ai la dispoziție și indiferent de obiectivele pe care le ai, e esențial să-ți stabilești un buget. Gândește-te bine cât poți juca și ce riscuri îți poți asuma.

Îți poți stabili un buget zilnic, săptămânal, lunar sau anual. E la alegerea ta, însă fii sigur că e un plan realist. De asemenea, e important să-ți stabilești la cât se ridică fiecare miză, pentru a nu risca să-ți consumi bugetul prea repede.

Fii selectiv

Opțiunile pe care le avem în prezent sunt foarte numeroase: putem paria pe aproape orice sport, orice eveniment, orice competiție din orice țară. În același timp, avem o varietate de tipuri de pariuri din care putem alege. Oportunitățile sunt multe, așa că e important să fii selectiv. Orientează-te pe ceea ce cunoști și nu alege foarte multe evenimente.

E recomandat să fii foarte atent atunci când îți alegi sporturile pe care să plasezi pariuri. Nu trebuie să te concentrezi pe un singur sport, dar să pariezi pe multe nu e deloc o idee bună. Concentrează-te pe un sport pe care îl cunoști bine (precum fotbalul) și evită să joci pe acelea pe care nu le cunoști și pe care nu le urmărești.

Joacă online

Pariurile online sunt, fără îndoială, mai simple și mai la îndemâna oricui. Ai o ofertă foarte variată și simplu de studiat. Mai mult, platforma digitală îți oferă și tutoriale prin care poți învăța cum să joci, te poți familiariza cu tipurile de pariuri și poți primi rapid și răspuns la solicitările tale. In acelasi timp te poti juca la casino daca te-ai plictisit de pariuri si iti poti incerca norocul cu blackjack, ruleta sau jocuri ca la aparate.

În plus, e și mai comod să poți paria de pe telefon și să nu fii nevoit să te deplasezi în agenție.

Ține evidența pariuri plasate

Puțini jucători începători țin evidența biletelor jucate. E o greșeală, cel puțin din două motive. În primul rând, dacă nu ai o evidență, nu poți cuantifica sumele jucate. În al doilea rând, evidența pariurilor plasate te ajută să analizezi cum ai jucat și ce poți îmbunătăți. E vital dacă îți propui să fii pe profit.

E important să ții cont de toate elementele unui bilet jucat: evenimentele selectate, cotele, miza, dacă biletul a fost câștigător și la cât s-a ridicat câștigul.

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează