GSP SPECIAL  »  SPECIAL  »  PROFU' DE SPORT

VIDEO Părintele Vasile Ioana, invitat special la podcastul „Profu' de Sport” » Dialog despre sport, credință, idoli falși și discursul religios al lui Becali

Părintele Vasile Ioana, în vestiarul cu povești al Gazetei Sporturilor / FOTO: Cristi Preda (GSP) +10   FOTO
Părintele Vasile Ioana, în vestiarul cu povești al Gazetei Sporturilor / FOTO: Cristi Preda (GSP)

Articol de GSP - Publicat joi, 22 decembrie 2022 16:10 / Actualizat vineri, 23 decembrie 2022 00:38

Părintele Vasile Ioana, unul dintre cei mai cunoscuți și charismatici preoți din România, mare pasionat de sport, a fost invitatul lui Cătălin Țepelin, redactor-șef GSP, la podcastul „Profu' de Sport”. Episodul a fost difuzat joi seara,  pe toate canalele GSP.

În preajma Crăciunului, GSP a pregătit un episod special al podcastului „Profu' de Sport”, un dialog altfel, concentrat pe sport și mai ales pe credință, cu Părintele Vasile Ioana, parohul bisericii „Sfântul Nicolae Dintr-o Zi” din București.

Unul dintre cei mai îndrăgiți duhovnici pentru stilul său modern de a sluji și comunica, Părintele Vasile Ioana este și un pasionat fidel al sportului. A practicat fotbalul încă de la o vârstă fragedă, însă o accidentare groaznică i-a stopat visul, ba chiar l-a pus în situația de a fi în pericol să-i fie amputat un picior

A ales calea credinței, dar a rămas ancorat și în sport. Joacă fotbal cu colegii de breaslă pe sintetic și urmărește cele mai importante competiții la TV. La „Profu' de Sport”, Părintele Vasile Ioana a vorbit despre cum credința l-a împins pe Lionel Messi spre câștigarea Cupei Mondiale, a subliniat importanța practictării unui sport, a predicat despre idolii falși, analizând discursul religios al lui Gigi Becali. Totul, în ultimul episod al podcastului „Profu' de Sport”, disponibil pe toate canalele de comunicare ale Gazetei.

VIDEO Părintele Vasile Ioana, invitat special la podcastul „Profu' de Sport”

FOTO / Părintele Vasile Ioana, în diverse ipostaze

Părintele Vasile Ioana / Sursă foto: Facebook
Părintele Vasile Ioana, în vestiarul cu povești al Gazetei Sporturilor / FOTO: Cristi Preda (GSP)
Părintele Vasile Ioana, în vestiarul cu povești al Gazetei Sporturilor / FOTO: Cristi Preda (GSP)
Părintele Vasile Ioana / Sursă foto: FOTO: Cristi Preda (GSP)
Părintele Vasile Ioana / Sursă foto: Facebook
+6 FOTO
„A fost un semn!” » Mihai Neșu, despre minunea trăită imediat după ce s-a întors de pe Muntele Athos: „S-a întâmplat ceva instantaneu”
PROFU' DE SPORT
„A fost un semn!” » Mihai Neșu, despre minunea trăită imediat după ce s-a întors de pe Muntele Athos: „S-a întâmplat ceva instantaneu”

Despre „Profu' de sport” - noul podcast GSP

Mai multe detalii despre formatul video lansat de Gazetă a oferit Cătălin Țepelin, redactorul-șef GSP.

Ieșim din formatul standard de emisiune TV și trecem într-o zonă mai adaptată online-ului din toate punctele de vedere. În primul rând, abordarea este mai personală, tonul e mai relaxat, insistăm pe povești. Apoi, decorul e diferit pentru că am renunțat la clasicul desk de televiziune și am construit un studio ce replică atmosfera unui vestiar. Vestiarul cu povești al Gazetei, cum i-am zis noi.

Nu în ultimul rând, podcastul «Profu' de sport» este filmat exclusiv în format vertical / portrait, pentru ca publicul de sport să-l consume mai ușor pe device-urile mobile și pe toate canalele de social media - Youtube, Instagram, Facebook, TikTok”, a explicat Țepelin.

GSP.ro este cel mai activ publisher pe zona contentului video digital de sport, lansând peste 15 formate diferite în ultimii 3 ani: de la emisiuni live la video-uri short-form și de la dezbateri la proiecte speciale.

Citește și alte interviuri de la podcastul „Profu' de Sport”:

EXCLUSIV / VIDEO „Băi Gică, ce mi-ai făcut, mă?!” » Cele două mari regrete ale carierei lui Ilie Dumitrescu: „Nooo, acolo n-a fost lipsă de noroc”

EXCLUSIV // VIDEO La 28 de ani de la coșmarul cu Suedia, Anghel Iordănescu spune că-și reproșează două lucruri: „Dacă reușeam să strig la Ilie...”

EXCLUSIV „Eram rahitic, o stârpitură cu pieptul scobit” » Sportul care l-a transformat pe Cristian Tudor Popescu: „M-a scos din acea condiție”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
.kuba.
.kuba.  •  22 Decembrie 2022, 17:43

Era un joc cand eram mici…. P0pa pr0stu’

.kuba.
.kuba.  •  22 Decembrie 2022, 17:42
Postat de elgabri pe 22 Decembrie 2022, 13:24

Dar la Muntele Athos cand mergeti pentru un interviu ??

Cand vrea nea Cici

gojgaru
gojgaru  •  22 Decembrie 2022, 15:41
Postat de vasileroaita pe 22 Decembrie 2022, 09:25

Ce treabă are acest popă cu sportul?!?

Aceeasi treaba pe care si gesepeul o are cu sportul .

Vezi toate comentariile (6)
Comentează