GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  CORONAVIRUS

6 cazuri de coronavirus la o biserică din București » Cum a reacționat BOR: „Nu există niciun pericol”

La biserica Sf. Dumitru din București au fost identificate șase cazuri de coronavirus. Toți sunt internați în spital, iar biserica a fost dezinfectată. Foto: Libertatea
La biserica Sf. Dumitru din București au fost identificate șase cazuri de coronavirus. Toți sunt internați în spital, iar biserica a fost dezinfectată. Foto: Libertatea

Articol de GSP - Publicat joi, 26 martie 2020 09:34

La biserica Sf. Dumitru din București au fost identificate șase cazuri de coronavirus. Toți sunt internați în spital, iar biserica a fost dezinfectată.

Doi preoți, doi diaconi, cântărețul bisericii și o angajată au fost depistați pozitiv cu COVID-19. Reprezentații BOR au reacționat prompt și au dat detalii despre cele șase îmbolnăviri. Au anunțat și că biserica a fost dezinfectată.

„Ancheta epidemiologică s-a făcut deja și a dus la izolarea și testarea tuturor clericilor de la parohie, precum și a doamnei care vinde lumânări. Au fost depistați pozitiv doamna respectivă, doi preoți și doi diaconi. Este vorba și despre cântărețul de la această biserică. În total, vorbim despre 6 persoane.

Nu există niciun fel de pericol extins la parohia respectivă, întrucât oamenii nu au mai venit în biserică și puținii care au venit au rămas în curtea bisericii. După depistarea lor nu s-a mai pus problema niciunui fel de contact pentru că au fost izolați. Posibil să fi fost într-un contact direct sau mai puțin direct cu alte persoane, dar nu am amănunte în acest sens”, a declarat  Vasile Bănescu, purtător de cuvânt al BOR, la Digi 24.

VIDEO » Klaus Iohannis anunță noi măsuri: plata ratelor la bănci, amânată până la sfârșitul anului!

Citește mai multe știri despre situația din România: 

Laurențiu Reghecampf îi roagă pe români să stea în casă „Doar așa putem opri această nenorocire. Mi-e foarte teamă să nu ajungem ca în Italia”

Studiu MIT: care sunt valorile de temperatură pe care le preferă COVID-19

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
4patraulea
4patraulea  •  27 Martie 2020, 23:29

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

deusdat
deusdat  •  26 Martie 2020, 17:09

Când ești iubit de Dumnezeu, nu-ți trebuie nicio dezinfecție.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează