GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  BUCUREȘTI

VIDEO Accidente în serie în București, după ce străzile au fost transformate în „patinoar”! Reacția poliției

Accidente înb București din cauza substanței cu care a fost spălată șoseaua
Accidente înb București din cauza substanței cu care a fost spălată șoseaua

Articol de GSP - Publicat marti, 30 iunie 2020 20:31 / Actualizat marti, 30 iunie 2020 21:13

Sectorul 2 din București a fost astăzi locul unor accidente în serie, după ce firma care se ocupă de salubrizare a curățat șoselele cu apă amestecată cu o soluție alunecoasă. 

Brigada Rutieră a dat un comunicat prin care anunță că a fost amendată firma Supercom cu suma de 5.000 de lei, după ce „pe mai multe artere din sectorul 2 s-a format o peliculă glisantă”, care „a pus în pericol siguranța participanților la traficul rutier”.

VIDEO / Cum arătau străzile din sectorul 2

⚠️⚠️⚠️Mare atenție in zona Piata Delfinului ! S-a dat cu o soluție uleioasa pentru a spală de Covid si sunt cel puțin 10...

Publicată de Soare Valeriu Constantin pe Marţi, 30 iunie 2020

Vezi întreaga poveste pe Libertatea!

Citește și alte știri din București: 

Primii fotbaliști români testați pozitiv cu coronavirus! Reacția antrenorului și a președintelui: „N-am apucat să stăm împreună!”

EXCLUSIV Dezvăluiri incredibile din haosul de la Dinamo și acuze grave: „Vreți pe stadion? Săriți și voi gardul după ce pleacă paznicii!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
raul4steaua
raul4steaua  •  01 Iulie 2020, 06:27

Daca nu ne omoara COVID, ne omoara primariile de sector!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează