GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  COVID-19

COVID-19. Marius Șumudică, furios pe autorități: „În România se fac prea puține teste, e o nebuloasă. Știți câte s-au făcut în Turcia?”

Marius Șumudică cere suplimentarea testelor pentru COVID-19. foto: Guliver/Getty Images +30   FOTO
Marius Șumudică cere suplimentarea testelor pentru COVID-19. foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 aprilie 2020 13:34

COVID-19. Marius Șumudică (49 de ani) a șocat pe toată lumea astăzi, când a mărturisit că e ferm convins că a fost infectat în decembrie cu noul tip de coronavirus.

Într-o intervenție televizată în care n-a iertat pe nimeni, de la românii care au plecat la muncă în Germania și până la Răzvan Lucescu, Șumudică a reclamat și faptul că în România se fac prea puține teste pentru coronavirus. În Turcia, lucrurile ar sta complet diferit, afirmă cu mâhnire tehnicianul.

„Turcia traversează o perioadă delicată. Sunt peste 48.000 de cazuri în total, dar numărul deceselor nu e atât de mare (n.r - 1.006 oameni au murit, conform worldmeters.info).

România e mult în urmă. Ieri, au fost testați în Turcia 30.000 de oameni, dintre care 4.000 au fost testați pozitiv. România testează foarte puțini oameni. 

Sunt ferm convins că mulți români au acest virus, dar trec peste el, îl duc pe picioare și sunt asimptomatici. În România e o nebuloasă, nu știm ce se întâmplă în rândul populației”, a spus Șumudică, la Pro X.

Coronavirus în România, informații oficiale

  •  În România s-au înregistrat până acum 5.990 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 758 au fost declarate vindecate și externate.
  • 282 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat
  • În ultimele 24 de ore au fost înregistrate alte 523 de noi cazuri de îmbolnăvire. În carantină instituționalizată sunt 24.984 de persoane. Alte 74.233 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

FOTO. Impactul devastator al COVID-19 pe mapamond:

+26 FOTO

VIDEO. Medicilor, asistentelor, infirmierelor și întregului personal medical: RESPECT!

Citește și alte știri despre coronavirus:

COVID-19. Marius Șumudică, primul român infectat cu coronavirus? „N-aveam gust, n-aveam miros, am dat virusul la tot staff-ul”

Marius Șumudică, necruțător cu românii care au plecat în Germania: „Au venit, au îmbolnăvit medici, acum pleacă înapoi la sparanghel”

CORONAVIRUS. Alex Pițurcă și Cristina Ich s-au testat împotriva COVID-19 cu teste rapide: „Mi le-a adus cineva din Anglia”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
maccsero
maccsero  •  12 Aprilie 2020, 10:48

Păi, acolo nu e președinte un neamț. În România treaba se face temeinic și cu socoteală :)))

111855873007282
Un Timisorean  •  12 Aprilie 2020, 06:56

Pai atunci, de ce-ai plecat bai din Turcia ? Tot ne-***, Turcia in sus, Turcia in jos, dar tu esti un dezertor, ti-ai lasat echipa de izbeliste si ai fugit ca un las. Asa ca ciocu mic !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dubluv
dubluv  •  11 Aprilie 2020, 18:11
Postat de Andrei Piatra pe 11 Aprilie 2020, 17:54

Sumudica e in urma cu noutatile. Guvidul e un mare fas, a facut si el o gripa si acum se lauda ca a trecut peste guvidul chinezesc. :))) Testarile sunt un alt mare fas, peste 80% dau fals pozitivi, si cele care dau pozitivi reflecta nu guvidul ci o activitate a sistemului nostru imunologic la reactia agentilor patogeni care pot proveni din diverse boli si afectiuni, cronice sau nu. Se darama sandramaua guvidului de la ora la ora. Cautati opiniile expertilor neafilitati cu Big Pharma si institutiile guvernamentale, precum Andrew Kaufman si Bruce Lipton. E gata, pica sandramaua, sa vedem cat mai dureaza arestul la domiciliu in conditiile date. Lumea s-a cam prins de schema.

s-a terminat cu lucrul pe santier si ai devenit specialist medical? Cat de dus cu pluta sa fii ca sa crezi ca 80% din teste dau fals pozitiv? In Romania este detectat un pozitiv din 10 testari, si daca TOATE aceste cazuri ar fi fals pozitive, ar fi de maxim 10%.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close