GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  RĂZBOI

EXCLUSIV Se teme de cel mai sumbru scenariu în conflictul Rusia - Ucraina: „Suntem la câteva zile de sfârșitul lumii dacă se bagă cineva”

Conflictul armat din Ucraina a pus pe gânduri pe toată lumea / Sursă foto: Imago Images +29   FOTO
Conflictul armat din Ucraina a pus pe gânduri pe toată lumea / Sursă foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 februarie 2022 09:21 / Actualizat vineri, 25 februarie 2022 10:52

Eric de Oliveira (36 de ani), cel mai bun marcator străin din istoria Ligii 1, e îngrijorat din cauza agresiunii sângeroase a Rusiei în Ucraina. Brazilianul se teme de cel mai rău scenariu. 

Invitat vineri dimineață la GSP Live, Eric a atins și subiectul conflictului armat din Ucraina, țară în care a evoluat timp de un sezon, în tricoul celor de la Karpaty Lvov. Anunțul ferm al lui Vladimir Putin, care a avertizat marile puteri să nu intervină în conflictul cu Ucraina, l-a pus pe gânduri pe Eric. 

Eric de Oliveira, îngrijorat de situația din Ucraina: „Suntem la câteva zile de sfârșitul lumii dacă se bagă cineva”

„E nedrept ce se întâmplă, ar trebuie să intervină cineva! Sperăm cu toții să nu ajungă cât mai aproape de noi. Așa, ar suferi cei din orașele de pe lângă Ucraina.

Se poate ajunge la un război de proporții mari. Cred că celelalte țări n-au cum să nu intervină, deși Putin a amenințat că nu trebuie să se bage nimeni. Suntem la câteva zile de sfârșitul lumii dacă se bagă cineva, dar sperăm să se retragă cât mai mult (n.r. - forțele Rusiei)”, a declarat Eric de Oliveira, la GSP Live. 

Garry Kasparov îi cere lui Joe Biden să ia o măsură incredibilă împotriva lui Vladimir Putin: „Altfel, doar pare că dă din gură”
Război în Ucraina
Garry Kasparov îi cere lui Joe Biden să ia o măsură incredibilă împotriva lui Vladimir Putin: „Altfel, doar pare că dă din gură”

Vladimir Putin, amenințare fără precedent

Joi dimineață, în momentul în care a anunțat invazia Rusiei în Ucraina, președintele Vladimir Putin a amenințat că o potențială implicare din exterior ar putea aduce consecințe catastrofale.

„Câteva cuvinte importante, foarte importante pentru cei care ar putea fi tentaţi să intervină în evenimentele în desfăşurare. Oricine încearcă să ne împiedice, şi cu atât mai mult să creeze ameninţări pentru ţara noastră, pentru poporul nostru, trebuie să ştie că răspunsul Rusiei va fi imediat şi va atrage consecinţe pe care nu le-aţi experimentat niciodată în istoria voastră.

Suntem pregătiţi pentru orice evoluţie a evenimentelor. Au fost luate toate deciziile necesare în acest sens. Sper că voi fi auzit, a spus Putin, conform Adevărul. 

Război în Ucraina, Kievul e sub asediu

Rusia și-a continuat vineri dimineață ofensiva din Ucraina, armata lui Vladimir Putin încercând să înainteze cât mai mult spre capitala Kiev. E a doua zi de bombardamente, iar oficialii ucraineni au recurs la măsuri speciale de mobilizare a populației. Un prim bilanț al victimelor a fost anunțat de către președintele Volodimir Zelenski.

VIDEO Răzvan Luțac, jurnalist GSP.RO: „Putin nu avea motive să atace Ucraina”

Citește și alte știri de actualitate: 

„Nu am altă variantă” » Vitali Klitschko iese în stradă pentru a apăra Ucraina: „Cred în poporul meu!”

FOTO UEFA a scandalizat lumea fotbalului cu boicotul anti-război de la Napoli - Barcelona » Mesaj cenzurat la TV!

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează