GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  ȘAH

Gafa făcută de Anamaria Prodan: s-a pozat jucând șah, dar a devenit rapid subiect de glume

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 noiembrie 2021 21:13 / Actualizat sambata, 13 noiembrie 2021 22:39

Anamaria Prodan s-a pozat gânditoare în fața unei table de șah pe care sunt câteva piese mutate. Dar internauții au luat-o la rost. 

Impresarul Anamaria Prodan a postat la foc automat pe Instagram, în ultimele zile. Printre ultimele imagini, postată din Dubai, este și una în care pare că joacă șah. Numai că lucrurile nu par chiar în regulă la o privire mai atentă asupra tablei de joc. 

Edi Iordănescu aruncă bomba: „Patronul mi-a propus încetarea colaborării. Nu plec decât dacă îmi achită clauza. Și apoi voi dona toți banii”
FCSB
Edi Iordănescu aruncă bomba: „Patronul mi-a propus încetarea colaborării. Nu plec decât dacă îmi achită clauza. Și apoi voi dona toți banii”

Astfel, după doar două mutări, Anamaria Prodan pare să fi dezvoltat regele, ceea nu este recomandabil niciodată într-un joc de șah, fiind o greșeală de începător. În plus, poziția nebunului de alb, care dă șah, nu îi permite Anei să mute regele acolo unde l-a mutat. 

La o analiză și mai atentă, internauții au criticat-o pentru felul în care e aranjată tabla, în condițiile în care piesele nu sunt pe pozițiile pe care trebuie să fie. De exemplu, regina ocupă mereu culoarea ei: regina albă pe un pătrățel alb, cea neagră pe un pătrățel negru, lucru care nu se întâmplă dacă ne uităm atent la imagine. 

Gafa făcută de Anamaria Prodan: s-a pozat jucând șah, dar a devenit rapid subiect de glume
Anamaria Prodan și tabla de șah buclucașă, foto: Instagram Anamaria Prodan

Afacerea în care Anamaria Prodan susține că a investit un milion de euro

Anamaria Prodan susține că a investit un milion de euro în criptomonede.

După anunțul despărțirii de Laurențiu Reghecampf, impresarul Anamaria Prodan spune că a investit o sumă enormă în criptomoneda Superkoin, fiind prezentă și în Dubai la lansarea acesteia. Toate detaliile aici. 

Citește și: 

Anamaria Prodan, necruțătoare! Îl pune la zid pe Dennis Man: „Se ocupă avocații, nu mai e cale de întoarcere!”

Anamaria Prodan dezvăluie următoarea destinație a lui Nicolae Stanciu: „El acolo își dorește să ajungă”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
romeverest
romeverest  •  15 Mai 2022, 12:38

Totul la fiinta asta este de fatada !! Este capabila doar de figuri, fotografii provocatoare, dar retusate in photoshop, si mahalagisme !! Apa de ploaie !!

2909705409290820
Florin Constantin  •  15 Noiembrie 2021, 17:01

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

adrian_hora
adrian_hora  •  15 Noiembrie 2021, 13:55
Postat de adyy25 pe 14 Noiembrie 2021, 01:18

Da. E comica partida. 1. Tabla de sah se aseaza mereu astfel ca in dreapta jos sa ai un patratel alb. 2. Pare ca s-a jucat asa: 1. e4-d5. 2. Nb5+(adica sah)- Rd7. Insa aceasta nu e o mutare valabila, pt ca regele ramane tot in pozitie de sah. Practic, acum albul ar trebui sa-i ia regele negrului(impropriu vorbind). Asadar, nu. Nu are nicio treaba cu sahul, doamna din imagine. Slava Domnului ca restul pieselor gen ***, cai, turnuri, sunt pozitionate corect

numele piesei de sah cenzurate de modeatorii de la gesepe ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează
Close