GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  MANCHESTER UNITED

foto Georgina Rodriguez, convinsă că relația cu Cristiano Ronaldo a fost predestinată: „Primești ceea ce meriți”

Georgina Rodriguez-Ronaldo// Foto: Imago-Fabio Ferrari +48   FOTO
Georgina Rodriguez-Ronaldo// Foto: Imago-Fabio Ferrari

Articol de GSP - Publicat joi, 16 decembrie 2021 17:08 / Actualizat joi, 16 decembrie 2021 17:56

Georgina Rodriguez (27 de ani), însărcinată în cinci luni cu gemeni, spune că i-a fost „destinat” să-l cunoască pe Cristiano Ronaldo. 

Frumoasa din Argentina s-a cunoscut cu Cristiano Ronaldo în iunie 2016 la Madrid, unde Georgina lucra într-un magazin, ca asistent de vânzări. 

Scandal în paradis! Mama lui Cristiano Ronaldo se opune căsătoriei cu Georgina Rodriguez: „Vrea doar bani!”
CĂSĂTORIE
Scandal în paradis! Mama lui Cristiano Ronaldo se opune căsătoriei cu Georgina Rodriguez: „Vrea doar bani!”

Întotdeauna am fost o persoană foarte puternică și am avut multă personalitate. Cred ferm în destin și mai mult în karma. Primești ceea ce meriți”, a spus Georgina într-un interviu pentru revista Cosmopolitan.

+44 FOTO

Georgina s-a relaxat la Polul Nord

Georgina a profitat de un moment de relaxare și a mers într-o excursie alături de copiii celor doi în Laponia, pentru a-l cunoaște pe Moș Crăciun.

În lipsa lui Cristiano, rămas în Manchester, frumoasa brunetă și cei 4 copii au călătorit cu avionul privat până la Polul Nord, unde au fost cazați într-o cabană luxoasă, despre care se spune că ar costa 1.500 de lire sterline pe noapte. 

Familia lui Ronaldo, inclusiv mama acestuia, Dolores Aveiro, și cei trei frați ai săi, urmează să se reunească în Manchester pentru a sărbători Crăciunul.

+44 FOTO

Direct în istorie

La debutul interimarului Rangnick, Manchester United a câștigat cu 1-0 în Premier League, contra celor de la Crystal Palace. Cristiano Ronaldo a decis meciul de pe „Carrow Road” în minutul 75, dintr-un penalty obținut tot de el, portughezul fiind faultat în careu de Aarons.

Portughezul a devenit al 3-lea jucător din istorie care marchează în campionat pentru United sub comanda a 3 manageri diferiți (Solskjaer, Carrick și Rangnick) în timpul unui singur sezon. Au mai reușit asta Hanson și Joe Spence, ambii în 1926/27 (antrenori: Chapman, Hilditch, Bamlett).

Citește și:

Se anulează Cupa Africii?! Cedează presiunii cluburilor din Premier League?

Lucescu mai pierde un jucător! Se desparte de un fundaș de 22 de ani pentru aproape 30 de milioane!

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează