GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  METROSPORT

GALERIE FOTO Cât costă un sejur de 5 nopți la hotelul lui Cristi Borcea de pe litoral » Micul dejun nu e inclus în preț

Articol de - Publicat sambata, 18 martie 2023 01:11 / Actualizat sambata, 18 martie 2023 13:03

Cristi Borcea (53 de ani), fostul acționar al clubului Dinamo, deține un hotel de 3 stele, în stațiunea Olimp, pe litoralul românesc. Fosta soție, Mihaela Borcea, se ocupă de această afacere, așa că ea impune și prețurile.

Cristi Borcea a cumpărat Hotelul Muntenia care se află chiar pe malul mării, în stațiunea Olimp, l-a renovat, iar apoi l-a redenumit „Pam-Beach Olimp”, 

Cât costă un sejur de 5 nopți la hotelul lui Cristi Borcea de pe litoral

Pentru a atrage cât mai mulți clienți, acesta e dat spre închiriere pe unul dintre cele mai mari site-uri de turism online. Pe Booking a fost făcută și o descriere laudativă a hotelului.

„Beneficiază de o locație liniștită, la doar 100 de metri de o plajă cu nisip și la o plimbare de 10 minute de centrul stațiunii Olimp. Acest hotel de 3 stele are camere cu aer condiționat, o piscină sezonieră în aer liber și loc de joacă pentru copii. Accesul WiFi este gratuit în întreg hotelul. Toate camerele au TV cu ecran plat cu canale prin cablu și baie privată cu articole de toaletă gratuite. Fiecare unitate oferă vedere frumoasă la mare”, se arată în anunțul postat pe site-ul amintit.

Pentru un sejur de 5 nopți, în hotelul lui Cristi Borcea de pe litoral, doritorii trebuie să plătească 2.143 lei pentru sezonul estival de anul acesta. În acest preț nu este inclus micul dejun. La cerere, micul dejun poate fi servit pentru un cost de 45 de lei pe zi.

Hotelul lui Cristi Borcea din Olimp are 12 apartamente, 12 camere triple (family room) și 186 camere duble (twin și matrimoniale). Unitatea de cazare are și restaurant, dar și o piscină infinity, cu vedere fix către mare.

+21 FOTO

Mihaela Borcea conduce hotelul din Olimp

Mihaela, prima soție a lui Cristi Borcea, deţine 21% din capitalul social la hotelul din Olimp. În fiecare vară, ea se află pe litoralul românesc, la hotel, are unde gestionează întreaga afacere.

După divorț, Cristi Borcea, fostul acționar de la Dinamo, a avut mare încredere în ea și a lăsat afacerile familiei în mâinile ei. La 11 ani de la despărțirea de Cristi Borcea, Mihaela a vorbit într-un interviu despre familia ei, despre cei trei copii pe care îi are cu omul de afaceri.

„Copii mari, sunt probleme pe măsură. Nu pot să spun că mai sunt la nivelul cum erau când erau mici, nu mai sunt atât de ocupată și cu această problemă, dar chiar și acum când sunt mari, au nevoie de sfaturi, au nevoie, chiar dacă sunt mari, trebuie să îi mai cerți uneori, că așa e bine ca să îi poți aduce pe linia dreaptă și să nu facă greșeli. Să îi învăț să preia din afacerile noastre și să conducă, așa cum o facem și noi, cu mână de fier”, a spus Mihaela Borcea la Xtra Night Show.

În ce relație a rămas Mihaela cu Cristi Borcea

De ceva timp, Mihaela Borcea și-a refăcut viața și este destul de discretă cu relația pe care o are cu fostul ei șofer. Ea a mărturisit că a păstrat o relație civilizată cu Cristi Borcea

„Vorbim frecvent. Avem copii împreună și afaceri, Avem o relație civilizată, cum este normal și firesc”, a mai dezvăluit ea.

+21 FOTO

Citește și:

O fostă jucătoare de volei a făcut senzație pe covorul roșu, la Premiile Dial, dedicate muzicii în limba spaniolă

Ramona Olaru, filmare răzbunătoare, după ce a aflat cu cine a înlocuit-o campionul la motociclism Cătălin Cazacu

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (11)
Sofa_King
Sofa_King  •  28 Martie 2023, 12:58
Postat de cr_portal pe 20 Martie 2023, 08:50

Nu prea le ai cu socotelile: 5 nopți, 2100 lei.

Corect. M-am lasat dus de val

cr_portal
cr_portal  •  20 Martie 2023, 08:50
Postat de Sofa_King pe 19 Martie 2023, 21:55

200 Euro pe noapte. Un mizilic. Punta cana 2 stele 150 euro. Coasta de azur 180.

Nu prea le ai cu socotelile: 5 nopți, 2100 lei.

Sofa_King
Sofa_King  •  19 Martie 2023, 21:55

200 Euro pe noapte. Un mizilic. Punta cana 2 stele 150 euro. Coasta de azur 180.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează