GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  MONDEN

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

Articol de - Publicat sambata, 04 mai 2024 11:50 / Actualizat sambata, 04 mai 2024 11:55

Mihai Neșu, în vârstă de 41 de ani, a hotărât să spună adevărul despre divorț, după ce s-a speculat că fosta sa soție, Maria, l-a părăsit în urma accidentului. Fostul fotbalist mărturisește că, de fapt, decizia i-a aparținut lui.

Pe 19 februarie 2012, la nouă luni de la tragicul accident care l-a lăsat paralizat, Mihai Neşu și-a făcut apariția la un eveniment fără să o aibă alături de el pe soția sa, Maria. După divorțul lor, s-au răspândit zvonuri privind motivele separării, dar fostul fotbalist a clarificat recent că el a fost cel care a luat decizia de a divorța, afirmând că nu și-a dorit să fie o povară pentru soția sa în starea în care se afla.

+9 FOTO

Mihai Neșu: „Oamenii au blamat-o foarte mult, pentru că oamenii nu pot înțelege”

Mihai Neșu și Maria s-au căsătorit în 2006, dar șase ani mai târziu, la câteva luni după accidentul devastator, au decis să meargă pe căi separate. Deși inițial s-a presupus că Maria l-ar fi părăsit pe Neșu din cauza stării sale de sănătate, acesta a dezvăluit că el a fost cel care a solicitat divorțul și a intentat actele necesare.

„De fapt, realitatea este că eu am hotărât să divorțez de ea pe caz de boală. A fost decizia mea. Oamenii au blamat-o foarte mult, pentru că oamenii nu pot înțelege (...) Mi-am dat seama că a fost un șoc foarte mare și pentru ea (...) Ei nu i-a plăcut niciodată să apară la televizor și majoritatea lucrurilor au fost exagerate. A fost alături de mine și la spital. Vreau să știe lumea că nu s-a întâmplat așa cum s-a scris”, a declarat Mihai Neșu la Star Matinal.

Mihai Neșu: „Înainte de accident, eram un băiat dornic să devin un fotbalist cât mai bun”

Înainte de accident, Neșu nu era un om neapărat credincios, dar experiența tragică l-a determinat să își refacă complet prioritățile. Astăzi, fostul fotbalist pune relația sa cu Dumnezeu pe primul loc și mărturisește că un pilon esențial în traversarea momentelor dificile cu care s-a confruntat a fost credința.

„Înainte de accident, eram un băiat dornic să devin un fotbalist cât mai bun. Nu era nimic greșit. Singurul reproș, singura părere de rău, este faptul că nu am căutat ca acum apropierea de Dumnezeu, să cauți dimineață să ai grijă de Dumnezeu, de suflet (...)

Înainte era un Mihai cum era el, dornic de carieră, să fie un fotbalist cât mai bun să aibă o viață frumoasă. Am o echipă foarte mare și oameni foarte mulți în jurul meu (...) Sora mea are grijă de mine acasă, directoarea fundației, asistentul meu personal, asistentele mele care au fost zece ani alături de mine. Ele sunt persoanele pe care le văd zilnic, ei sunt familia mea, dar foarte multă lume este alături de mine și le sunt recunoscător”, a declarat Mihai Neșu.

Citește și:

Mayra Daria, apariție surprinzătoare! Cât de elegantă e unica fiică a lui Ilie Dumitrescu
MONDEN
Mayra Daria, apariție surprinzătoare! Cât de elegantă e unica fiică a lui Ilie Dumitrescu
Cum arată o zi din viața Dianei Șucu, soția lui Dan Șucu, investitorul principal de la Rapid București
MONDEN
Cum arată o zi din viața Dianei Șucu, soția lui Dan Șucu, investitorul principal de la Rapid București

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (14)
Vladutandrei
Vladutandrei  •  05 Mai 2024, 18:41

Nu exista asa ceva. Toată lumea știe adevărul. Chiar și ea a recunoscut asta!!

Ss21
Ss21  •  05 Mai 2024, 10:02

Declaratia seamana a iertare de Paste!

VardyParty
VardyParty  •  04 Mai 2024, 23:15
Postat de hannah.robinson pe 04 Mai 2024, 20:08

Nu cred ca era posibil sa divorțeze fără acordul lui având în vedere situația în care se afla, cel puțin eu așa știu din codul civil

Absolut ca a avut acordul lui, de lehamite. Nu asta e problema. Nesu spune ca el a generat despărțirea. Care e cam ridichi cu lapte. Pe de alta parte, ce anume l’o fi făcut sa iasă azi cu asta, numai fosta lui doamnă - in prezent cetățean USA - stie. Cui nu-i plac femeile? - Sunt unele care merg numai cu Colebil.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează