GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  CORONAVIRUS

COVID-19. Ministrul Sănătății mesaj clar pentru români: „Nu vă gândiți la relaxare! Nu am atins vârful pandemiei”

Nelu Tătaru, ministrul Sănătății +49   FOTO
Nelu Tătaru, ministrul Sănătății

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 mai 2020 12:14

Nelu Tătaru, ministrul Sănătății, a vorbit de la Vaslui despre situația din România, țară afectată de pandemia de coronavirus.

Oficialul a vorbit despre relaxarea măsurilor impuse în România începând cu 15 mai, a precizat că încă nu am ajuns la vârful pandemiei și a avut un mesaj clar. Potrivit lui Tătaru, acest weekend este decisiv pentru cum vor decurge lucrurile în perioada următoare.

„După sărbătorile de Paște, acest weekend este unul foarte important. E frumos afară, ziua e mare, și există e o tradiție a weekend-ului de 1 Mai, când lumea ieșea... Este o situație diferită. Acest 1 Mai trebuie să fie altfel pentru a putea avea sărbători obișnuite apoi, alături de cei dragi nouă.

Recomand încă o dată prudenţă, izolare voluntară, distanţare socială. Autoritățile au lansat deja diferite variante ale relaxărilor care se vor aplica de la 15 mai, când expiră starea de urgență. Nimic nu este încă stabilit! Urmează ca deciziile politice să fie luate în următoarele două săptămâni. Nu am atins încă vârful pandemie. Nu vreau să ne gândim la relaxare. Trebuie să fim atenți la tot ceea ce înseamnă distanțare socială ”, a spus Nelu Tătaru la Digi 24.

VIDEO EMOȚIONANT. România e puternică și se va întoarce și mai puternică!

FOTO. Imagini inedite din București, în plină pandemie de COVID-19

+45 FOTO

Citește mai multe știri despre situația din România

Măștile pentru COVID-19 pot crea probleme pentru pielea feței » Avertismentul medicilor + 8 sfaturi esențiale: fără gumă de mestecat și fără machiaj

Un bărbat infectat cu noul coronavirus a fugit din ambulanță! A plecat cu un taxi și a fost prins după 150 de kilometri

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
ray51
ray51  •  03 Mai 2020, 20:00

Eu stiu ce inseamna ZELOSII. Mi-au facut zile grele in viata. Fie ca erau membri de partid, fie ca erau ciripitori, fie ca erau lepadaturi ale conducerii, etc. Vezi-ti de treaba, stimabile. Impartaseste-ti opiniile nevestei sau in noaptea mintii tale, siesi. Nu te mai ivi in zona comentariilor pro ABSURD.

1621414144804093
George Dobrescu  •  02 Mai 2020, 19:28

Asta ori nu stie de capul lui ori face glume pe seama noastră Ne tot păcălește cu vârful.pandemiei ,de două luni asa o tine ,deja m am săturat , Ce se intampla cu noi dumnezeu si vaca stie ca asta numai asa ne amenință că vine vârful

189254898748309
Claude SH  •  02 Mai 2020, 18:39
Postat de gago747 pe 02 Mai 2020, 13:36

Avem certitudinea că tu ești un ***.

Gago draga ce e cu tine? Ești pus de cineva sa faci propaganda? 29 de morți de ieri pana azi nu înseamnă nimic? 755 de morți de Covid 19 nu înseamnă nimic pentru tine și pentru ceilalți care tot lătrați aici? Au murit și 3 medici de acest virus păcătos. Eu cred ca nu poți fi în deplinătatea facultăților mintale sa crezi ca totul e o făcătură a cuiva. Noroc ca s-au luat masuri din timp ca și nou eram în situația Italiei și Spaniei. Dar ce infrastructura medicala au aceste tari comparativ cu noi! La noi se murea pe capete, era vai de mama noastră. Sa dovedim discernământ în ceea ce gândim și spunem.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează
Close