GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  POLITICĂ

Patrițiu Abrudan dezminte zvonurile: „Nu s-a pus și nu se va pune problema intrării mele în politică”

Patrițiu Abrudan
Patrițiu Abrudan

Articol de GSP - Publicat marti, 20 octombrie 2020 15:08 / Actualizat marti, 20 octombrie 2020 15:38

După ce în presă au apărut zvonuri care anunțau intrarea în politică a fostului arbitru internațional Patrițiu Abrudan (65 de ani), acesta a ținut să facă lumină în acest caz.

Directorul general adjunct al Băncii Transilvania a negat că ar avea această intenție: „Nu s-a pus și nu se va pune problema intrării mele în politică. E o știre falsă lansată într-un scop pe care nu îl înțeleg”.

Abrudan a urmat o carieră în fotbalul internațional ca arbitru. Ulterior, activitatea lui a derivat în observator federal și vicepreședinte al FRF.

În 2014, la puțin timp după alegerea lui Burleanu ca președinte FRF, Patrițiu a acceptat funcția de vicepreședinte CCA: „Burleanu a vrut să fiu președinte, dar nu am putut din cauza serviciului. L-a pus pe Vassaras șef, iar eu cu Deaconu eram vicepreședinți. Mie mi-au dat sarcina cea mai ingrată, să deleg arbitri”.

Citește mai multe știri de actualitate:

Dorinel Munteanu dezvăluie motivul pentru care candidează la Senat: „Intru în politică fiindcă cred că pot să fac ceva pentru fotbal și pentru sport din postura de parlamentar"

Lovitură grea pentru Dumitru Dragomir » Instanța i-a invalidat mandatul de Consilier General al Capitalei! Reacția fostului șef LPF

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (1)
131668434566273
Razvan Mihailescu  •  20 Octombrie 2020, 15:44

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează