GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  FCSB

FOTO „Eram pedepsită constant” » Teodora Stoica spune cum a fost adolescența ei, când era cunoscută drept „Memelușa”

Teodora Stoica spune cum a fost adolescența ei. Sursă foto: Instagram.com/teodorastoica/ +32   FOTO
Teodora Stoica spune cum a fost adolescența ei. Sursă foto: Instagram.com/teodorastoica/

Articol de - Publicat marti, 30 aprilie 2024 13:18 / Actualizat marti, 30 aprilie 2024 13:19

Teodora Stoica, în vârstă de 29 de ani, e fiica lui Mihai Stoica, managerul general al FCSB. Dacă acum duce o viață sănătoasă având un job stabil, în adolescență Teodora era o prezență constanță în cluburi, iar paparazzi erau mereu pe urmele ei. 

Teodora Stoica și-a amintit de adolescența ei tumultoasă! Fiica lui Mihai Stoica a recunoscut că pe atunci notorietatea tatălui său era o povară pentru ea. El afla rapid tot ce ea făcea, mai ales că de multe ori era urmărită de paparazzi, mai ales în cluburi. Acum, situația s-a schimbat, se mândrește că e fiica lui Mihai Stoica.

Teodora Stoica spune cum a fost adolescența ei, când era cunoscută drept „Memelușa”

+28 FOTO

„Când eram mai mică era o povară, pentru că faceam și lucruri pe care nu trebuia să le fac, prosti. Și atunci, se afla foarte repede și eram pedepsită constant. Dar acum, când nu mai fac chiar atâtea lucruri negative și m-am axat mai mult pe pozitiv, poate fi și un beneficiu. Acum îmi dau seama că este un atuu și profit de chestia asta”, a declarat Teodora Stoica pentru Spynews

Ea recunoaște că părinții o și pedepseau atunci când greșea. Îi era interzis să mai iasă din casă, să mai folosească telefonul sau mașina.

„Mă deranja când nu mă puteam vedea cu prietenii, când îmi lua telefonul, și nu că mi-l luau, mi-l țineau două, trei săptămâni. Dar bine, după am găsit soluții. Aveam o altă cartelă în alt telefon mai vechi, nu știu părinții nici acum. La 18 ani împărțeam mașina cu mama, și asta era o pedeapsă, nici nu aveau încredere în mine, li se părea că conduc ca o nebună, ceea ce este adevărat”, a mai adăugat fiica lui Mihai Stoica.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”
PRIETENII LUI OVIDIU
Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Teodora Stoica lucrează pentru Gigi Becali: „M-a ajutat mult” 

Teodora Stoica a terminat Facultatea de Drept şi este nelipsită din birourile FCSB-ului, recunoscând că lucrează pentru clubul lui Gigi Becali.

„Eu și acum mă ocup de partea lor de social media. Să nu mă înjurați, vă rog! Oricum primesc foarte multe mesaje urâte. Nu prea știu oamenii că eu mă ocup de social media, am evitat să spun. Nu sunt singura care se ocupă”, a recunoscut fiica lui MM Stoica, invitată la podcastul „Acasă la Măruță”.

Întrebată dacă Gigi Becali sau tatăl ei îi sunt șefi direcți, ea a răspuns: „Niciunul, pentru că ei nu au neapărat legătură cu partea de social media. Eu îl mai întreb pe tata de ce nu lucrează mai mult la contul lui de Instagram”.

Dacă în urmă cu 3 ani se specula că fiica lui MM Stoica primește 2.000 de euro lunar de la Gigi Becali, acum pare că salariul Teodorei a fost dublat. Potrivit cancan.ro, Teodora acum primeşte un salariu lunar de 4.000 de euro. „Este sârguincioasă, dedicată meseriei și pare să fi înțeles care sunt adevăratele valori ale vieții”, anunţă sursa citată.

Citește și:

Cântăreața acuzată de complicitate într-un dosar de fraudă cu soția fostului patron al campioanei din Superliga

Noua iubită a lui Arpad Paszkany, primele cuvinte despre relație: „Așa m-a cucerit, e ceva ce mă atrage”

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează