TRAGEDIE    •   A MURIT CRISTIAN ȚOPESCU

A MURIT CRISTIAN ȚOPESCU // Amintirile lui Țopescu de la Montreal: "A venit o bătrânică și mi-a cerut o poză cu Nadia. I-au dat lacrimile"

Cristian Țopescu, alături de Bela Karolyi, fostul antrenor al Nadiei Comăneci // FOTO: Cristi Preda

Cristian Țopescu, alături de Bela Karolyi, fostul antrenor al Nadiei Comăneci // FOTO: Cristi Preda

Articol de — Răzvan Luţac Marti, 15 Mai

Cristian Țopescu a murit astăzi, la 81 de ani. Acesta suferea de mai multe afecţiuni cronice.Țopescu a vorbit pentru Gazetă în 2011 despre momente care i-au rămas în minte de la celebrul succes al Nadiei de la Monteal, pe care l-a comentat tot el.

"A creat o adevărată manie atunci. Toţi vorbeau despre Nadia. A contat şi inocenţa unui copil de 14 ani şi 8 luni. Unul din crainicii televiziunii canadiene avea în spatele său o imagine imensă cu Nadia şi deschidea ştirile spunînd «Bună seara, Montreal, bună seara, Nadia!», întorcându-se apoi spre imaginea Nadiei.

Mai ţin minte că zile în şir o bătrânică stătea în faţa sălii «Forum». La un moment dat, văzând că-mi potriveam la sacou o insignă cu tricolorul, a venit şi mi-a spus: «Am o vârstă înaintată, vă rog mult, aş vrea o poză cu Nadia». Cînd i-am adus poza cu autograful Nadiei, i-au dat lacrimile".

Vezi și: 

Comentarii (1 ) Adaugă comentariu

deva1  •  15 Mai 2018, 22:50

Dumnezeu sa il ierte si sa il odihneasca pe Cristian Topescu, cel mai mare comentator sportiv al Romaniei! E timpul ca noi Romanii sa nastem un alt Topescu, si sa nu mai asteptam zeci de ani...cata emotie si bucurie ne-a putut aduce!

Vezi toate comentariile (1)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase