GSP SPECIAL  »  TRAGEDIE  »  A MURIT ILIE BALACI

Craioveanu, distrus de moartea lui Ilie Balaci: "Din respect pentru el, era mai bine să nu se joace meciul"

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 octombrie 2018 17:04

Gică Craioveanu, fostul atacant al Universității, a comentat cu tristețe vestea decesului subit al lui Ilie Balaci, care a murit azi la vârsta de 62 de ani din cauza unui infarct. 

  • Familia a decis ca trupul să fie depus luni dimineață la Biserica ”Sf. Ilie” din Craiova, locul în care a avut loc atât cununia religioasă a legendei fotbalului românesc cât și botezul celor două fiice, Lorena și Liana.
  • Înmormântarea va avea loc marți după-amiază, ora 12:00, la cimitirul Ungureni. 

"Va fi foarte greu. Va fi o mare de lacrimi la Craiova. A fost cel mai iubit oltean! Nu e ușor să treci peste așa ceva. E păcat când moare un om de rând, cu atât mai mult când moare o legendă. Putem vorbi cel puțin 10 ore despre «Marele Blond».

Sincer, nu știu dacă e bine că se joacă meciul azi. Vine lume de la Costanța, de la Iași, de peste tot din țară pentru acest meci. Cred că, din respect pentru el, era mai bine să nu se joace", a spus Gică Craioveanu, la TV Digi Sport. 

Ar fi trebuit amânat meciul din această seară?

DA
NU

Balaci a suferit în această dimineață un stop cardio-respirator, în apartamentul mamei lui. Fostul mare fotbalist a fost resuscitat de medicii de pe ambulanță timp de 20 de minute, apoi a fost constatat decesul. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
bazileon
bazileon  •  21 Octombrie 2018, 22:07

Ce naiba se intampla cu baietii astia? Acum cativa ani Craioveanu si Marica mi se pareau sclipitori (conversatie, umor etc). Acum parca a dat *** precoce peste ei.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bazileon
bazileon  •  21 Octombrie 2018, 22:02

Sigur ca meciul trebuie sa se joace. Din respect pentru Balaci, unul dintre cei mai mari jucatori romani. Fireste, presa lingusitoare nu i-a supranumit niciodata regi pe Balaci ori Dobrin, n-au avut ochi decat pentru cel mai incult, slab de minte si mercantil mare fotbalist roman. Pe de alta parte, let's face it, Balaci ducea o viata foarte nesanatoasa, moarte lui, oricat ne mahneste, nu e o surpriza. Din pacate, si cu acest prilej, Craiova repeta performantele modeste in fata Stelei/fcsbeului. Macar de dragului lui Ilie, ar trebui sa moara si ei pe teren.

apollon
apollon  •  21 Octombrie 2018, 19:12

Tocmai, trebuie sa se joace. Atmosfera o sa fie deosebita în tribune iar echipa o sa fie foarte motivata. Un omagiu pe masura talentului sau. Victorie sigura. Dumnezeu sa-l odihneasca-n pace!!!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează