GSP SPECIAL  »  TRAGEDIE  »  TRAGEDIE

Dinamoviştii au stat toată noaptea în faţa stadionului Dinamo! Mesajul fanilor: "Un gol în inima noastră"

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 mai 2016 03:15

Patrick Ekeng a decedat vineri seară după un stop cardio-respirator. Medicii au încercat să-l resusciteze, fără succes însă.

Imediat, fanii lui Dinamo s-au strâns în faţa stadionului din Ştefan cel Mare, dar şi pe gazon, acolo unde au aprins lumânări în memoria lui Ekeng.

Târziu, în noapte, au desfăşurat şi un banner uriaş: "Un gol în inima noastră".

Informațiile de până acum din "cazul Ekeng":

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (31)
1745flo
1745flo  •  07 Mai 2016, 09:38
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Esti sarman rau cu duhu! Probabil fcsbist.

233561930353676
Geo Alex  •  07 Mai 2016, 09:29

Acum cine raspunde???? Probabil o sa se zica ca avea probleme la inima care nu ii dadeau voie sa fie pe teren...o sa se arunce pisica la INMS....ar trebui sa raspunda cine a decis sa trimita la o competitie sportiva o salvare a caror dotari nu corespund cu cerintele unei competiti sportive.....este inexplicabil ca nu au avut o banala masca de oxigen...banala dar vitala....este logic ca fara oxigen nu putem trai....mai ales in situatie de genul acela....pt ce mai vine o salvare la o competitie doar sa te puna pe o targa sa te duca la spital????sau sa.ti faca un calciu????

233561930353676
Geo Alex  •  07 Mai 2016, 09:19

Cineva trebuie sa raspunda....a fost lasat prea mult timp fara sa se faca manevre de resuscitate....trebuiau incepute imediat fara sa mai fie pus pe targa ....nu am vazut macar o respiratie gura la gura ....pacat ca moare un tanar....si in urma lui raman semne de intrebare....in caz de se intervenea din primul minut ca la carte si decesul tot nu se putea evita....aveam tot reapectul pt medicul de salvare ...si ne resemnam ...dar acum din nou va fi o pata in europa ..pe sistemul medical romanesc...poate nu e chiar asa.. ca avem destui medici de exceptie...dar mai sunt si unii lipsiti de profesionalism sau lipsiti de cunostinte in domeniu poate..

Vezi toate comentariile (31)
Comentează