GSP SPECIAL  »  TRAGEDIE  »  DECES

Se cer măsuri drastice după decesul lui Ekeng: "Ar trebui deschise dosare penale!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 mai 2016 00:21

Decesul lui Patrick Ekeng a pornit o avalanșă de acuze din partea lui Dumitru Costin, secretarul general al Asociației Fotbaliștilor Amatori și Nonamatori (AFAN).

"Regulamentele sportive sunt foarte slab scrise. Ar trebui deschise dosare penale unor indivizi care au mimat că fac ceea ce trebuia să facă.

Cu tot respectul pentru clubul Dinamo, cred că ar fi trebuit să verifice la unghie tot ce s-a întâmplat cu serviciile de sănătate la acest meci. Ar trebui să se amâne finala Cupei României", a declarat Dumitru Costin la Dolcesport.

Informațiile de până acum din "cazul Ekeng":

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
shark_34
shark_34  •  07 Mai 2016, 08:58

Medicii cu greu pot fi trasi la răspundere pt incompetenta.daca nu ma insel,exista un proiect de lege propus de medicul deputat tudor ciuhodaru prin care cei care agreseaza personalul medical pot primi amenda sau inchisoare pana la 6 ani.da' ce te faci atunci cand incompetenta unui medic,fie malpraxis,nepasare,superficialitate duce la pierderea vietii unui om?te mai poti abtine?nu-ti vine sa faci singur dreptate intr-un sistem in care totul e putred ,mai ales justitia care are ultimul cuvant in aceste cazuri? Dupa mine sunt 2 variante:medicii de pe ambulanta nu au intervenit la timp si corespunzator la meciul de aseara si ar trebui sa existe suspiciuni si asupra celor care l-au declarat apt de joc pe fotbalist.cu greu un om sanatos, in cazul asta sportiv,poate face stop cardio-respirator la cateva minute dupa ce intra in joc!

catta81k1
catta81k1  •  07 Mai 2016, 08:13

Din pacate se intampla iarasi...la un meci oficial din Liga1... Sa nu ai medici dotati cu ceea ce trebuie pentru a nu se intampla aceste lucruri. Daca asa sa intamplat cu un jucator..oare ce se poate intampla cu un spectator care are nevoie de prim Ajutor? Ar trebui aplicate aceleasi reguli care sunt in anglia. Si pe teren si in tribune.

qwerty007
qwerty007  •  07 Mai 2016, 04:53
Postat de haideusicfr pe 07 Mai 2016, 03:24

Schimbati-va numele.Dinamo si Steaua nu mai exista numai in Rusia si Serbia.Sunt echipele vechilor militii si armate.Pana si bulgarii si-au schimbat numele acestor echipee de mafioti bolshevici.Aduc ghinion.

Nu vreau sa renunte la communism *** !!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează