GSP SPECIAL  »  TRAGEDIE  »  DECES

Dănciulescu și medicul lui Dinamo au dat toate detaliile după decesul lui Ekeng: "Suntem șocați!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 mai 2016 00:13

Liviu Bătineanu, doctorul lui Dinamo, și Ionel Dănciulescu, directorul sportiv al alb-roșiilor, au oferit primele declarații din cadrul clubului despre decesul lui Ekeng.

"S-a produs un stop cardio-respirator. S-au încercat o oră jumătate toate procedurile de resuscitare. Avea momente când își revenea, apoi cădea iar, nu s-a reușit nimic.

Toate ambulanțele au aparate de resuscitare. Ambulanța a ajuns într-un minut și ceva de la stadion la spital.

Nici un sportiv nu-și poate exercita această activitate dacă nu are un aviz, iar Ekeng a primit acest aviz de la INMS.

Jucătorul a fost resuscitat în ambulanță, până la spital. Au mai fost decese în sport, dar nu pot să mă pronunț exact ce s-a întâmplat aici. Era și un medic pe ambulanță", a declarat doctorul Liviu Bătineanu.

"Zilele viitoare vom vedea ce s-a întâmplat. Suntem blestemați! Suntem șocați! Nu cred nici în acest moment că s-a întâmplat asta! E un coșmar! Nu-mi găsesc cuvintele! E mult prea mult. Acum nu mă mai interesează absolut nimic altceva.

Fiecare sportiv merge la centrul de medicină și ia un aviz pentru următoarele 6 luni. Ekeng îl avea.

Soția lui e în Franța. Am luat legătura cu ea și va ajunge probabil mâine aici.

Jucătorii au alergat imediat la el, l-au întors pe o parte să nu-și înghită limba. E o tragedie imensă pentru noi!"
Ionel Dănciulescu

Informațiile de până acum din "cazul Ekeng":

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
hvlada
hvlada  •  07 Mai 2016, 14:54

Dumnezeu sa-l odihneasca!!!, sansele lui de a trai sau daramat atunci cand medici nu au procedat corect . Ar trebui sa se faca pregatiri pt a scoate un timp cat mai bun , si pentru a actiona cat mai rapid in situatile de genul asta . Suferinta e grea in sufletele dinamovistilor a oamenilor , dar mai ales in situatia familiei lui , Nu imi vine sa cred ce sa intamplat.!!!!! Ar trebui o ancheta dura si clar vinovatul sau vinovatii sa plateasca pt lejeritatea ,nepasarea si .... de care au dat dovada, nu poti sa actionezi in halul asta cand e vorba de viata unu OM ,..... Dumnezeu sa-l odihneasca !!!! :(((((((((

iacobeusebiu
iacobeusebiu  •  07 Mai 2016, 06:15

D-zeule mare, nu-mi vine sa cred ca s-a intamplat asa ceva ! Nu am mai stat aseara sa vad cum decurge re'vitalizarea lui Ekeng, iar acum cand am intrat pe site am ramas "stupefiat", sincer speram sa-si revina, nu pot crede nici acum cum un sportiv de performanta poate patii asa ceva ? Sincere condoleante, este o pierdere enorma pentru familia lui tanara ! Insa inca odata mentalitatea tipic romaneasca lasa de dorit : sa vi sa cauti mereu vinovati (cum am vazut si aseara, dupa meci), ca nu a venit ambulanta din'prima, ca l-au ridicat direct sus pe patul acelei masinute de transport, ca doctorita a venit ceva mai tarziu ca manca seminte pe margine (ce trebuia sa faca, sa fie continu pregatita de operatie pe marginea terenului ?)..........!!!!!!

1067060483365563
Iulian Florin Susoi  •  07 Mai 2016, 03:19
Postat de khal_37 pe 07 Mai 2016, 02:21

Nu inteleg de ce nu i-a acordat primul ajutor medicul echipei care se afla pe banca tehnica, el ce facea...fuma???? In cateva zeci de secunde era la el si putea sa-l resusciteze. ***...

Esti prea obosit. Nu isi avea rostul comentariu tau in momente de acest gen.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close