GSP SPECIAL  »  TRAGEDIE  »  ROMÂNIA SUB ȘOC

FOTO Noapte de doliu în fața clubului Colectiv. Sute de oameni au aprins candele și s-au recules la locul tragediei

Foto: Alex Nicodim +10   FOTO
Foto: Alex Nicodim

Articol de , - Publicat duminica, 01 noiembrie 2015 03:09

În această noapte, în fața clubului din strada Tăbăcăriei, sute de oameni aprind candele în memoria celor decedați în incendiul iscat vineri seară

Mașini din Buzău, Ialomița sau Călărași parchează pe străduțele din apropierea Pasajului Mărășești din Capitală. 

Chiar și la 3 dimineața, zeci de oameni, deopotrivă civili ori reprezentanți ai autorităților, vin să aprindă lumînări și să se reculeagă. Pe trotuar sînt întinse mii de candele, dar și păpuși, ursuleți, flori ori mesaje pentru cei dispăruți.

Pînă în noaptea de sîmbătă spre duminică, bilanțul negru era de 27 de morți și 184 de răniți. Accidentul din clubul Colectiv reprezintă cea mai mare tragedie din România ultimelor două decenii.

Mărturii și povești cutremurătoare, alte tragedii din România în ultimii 20 de ani, cum a reacționat lumea sportului la drama din clubul Colectiv, duminică dimineață la toate chioșcurile din țară, într-o ediție specială a Gazetei Sporturilor.

Ediția tipărită a Gazetei de Duminică poate fi citită și în format digital, după ora 1:00 - aici

Playtech: BOMBA SERII Simona Halep s-a măritat în mare secret. Primele imagini de la nuntă


Comentarii (2)
s.flrn
s.flrn  •  01 Noiembrie 2015, 09:04

E site de sport. O lege care interzice persoanelor sub 21 de ani in cluburi si baruri pe cand?

bvd_magheru
bvd_magheru  •  01 Noiembrie 2015, 04:28

Din pacate numarul de morti va creste . Am inteles ca patronii firmei sunt 3 plus un administrator si toti au virste in jur de 30 de ani . Cind e vorba de viata oamenilor nu te mai gindesti la profit asa ca baietii o sa primeasca in bloc sentinte de 15 ani dar probabil vor iesi mult mai repede pentru ca codul jusdiciar ii favorizeaza . Vor avea insa pe constiinta sute de oameni si vor plati despagubiri bnesti toata viata . Sa fie invatatura de minte pentru toti de acum inainte . Statul roman e la fel de vinovat .

Vezi toate comentariile (2)
Comentează