GSP SPECIAL  »  TRAGEDIE  »  A MURIT ILIE BALACI

Mărturia sinceră a unui fotbalist: "Spre rușinea mea, nea Ilie Balaci a crezut mai mult în mine decât am făcut-o eu vreodată!"

FOTO: Arhivă Gazeta Sporturilor
FOTO: Arhivă Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 octombrie 2018 18:17

Bogdan Gavrilă, 26 de ani, fost jucător la Dinamo crescut la Școala de Fotbal a lui Gică Popescu, a avut un mesaj emoționant la dispariția lui Ilie Balaci, cel care azi a murit în urma unui infarct.

  • Familia a decis ca trupul să fie depus luni dimineață la Biserica ”Sf. Ilie” din Craiova, locul în care a avut loc atât cununia religioasă a legendei fotbalului românesc cât și botezul celor două fiice, Lorena și Liana.
  • Înmormântarea va avea loc marți după-amiază, ora 12:00, la cimitirul Ungureni. 

"L-am întâlnit prima dată la 14 ani la Cupa ce-i poartă numele. Eram un copil mic de statură, firav și blond, iar el mi-a spus că își aduce aminte de el în tinerețe când mă vede jucând. Mi-a spus multe vorbe frumoase pe care vrea să le audă un copil de la idolul lui.


Bogdan Gavrilă, în roșu // Foto: Arhivă GSP

Crescând și constientizând niște lucruri, spre rușinea mea, îmi dau seama că a crezut mai mult în mine decât am făcut-o eu vreodată! Unul dintre cei mai talentați fotbaliști pe care i-a avut România și Europa! Odihnește-te în pace, Ilie Balaci", a scris Gavrilă pe Facebook.

Balaci a suferit în această dimineață un stop cardio-respirator, în apartamentul mamei lui. Fostul mare fotbalist a fost resuscitat de medicii de pe ambulanță timp de 20 de minute, apoi a fost constatat decesul. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
para.para
para.para  •  21 Octombrie 2018, 21:21
Postat de moshu_shukaru pe 21 Octombrie 2018, 20:06

Clickbait-erii GSP profită din plin de moartea lui Balaci !! Un pic de respect, bă !

Iti dai seama ca acum toata saptamana o sa publice "articole" de cate 2-3 randuri ca sa para si ei ziar de sport. Oricum nu-l vor neglija nici pe idolul lor gigi ca sa nu-l supere ca acusi se apropie sarbatorile de iarna si *** sunt ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

moshu_shukaru
moshu_shukaru  •  21 Octombrie 2018, 20:06

Clickbait-erii GSP profită din plin de moartea lui Balaci !! Un pic de respect, bă !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează