GSP SPECIAL  »  TRAGEDIE  »  A MURIT ILIE BALACI

Ministrul Sănătății, anchetă după decesul lui Ilie Balaci: "Există suspiciunea că n-ar fi medicația corectă! În două zile aflăm tot"

Articol de GSP - Publicat luni, 22 octombrie 2018 10:42

Ilie Balaci, 62 de ani, a murit duminică dimineață, în locuința sa din Craiova, după un infarct.

  • Familia a decis ca trupul să fie depus luni dimineață la Biserica ”Sf. Ilie” din Craiova, locul în care a avut loc atât cununia religioasă a legendei fotbalului românesc cât și botezul celor două fiice, Lorena și Liana.
  • Înmormântarea va avea loc marți după-amiază, ora 12:00, la cimitirul Ungureni. 

Sorina Pintea, ministrul Sănătații, a declarat că a declanșat o anchetă la Ambulanța Craiova după decesul fostului fotbalist.

"Ne-am autoseziat după suspiciunile familiei pe care le-am aflat din presă. Vom verifica modul în care a fost preluat pacientul de la dispecerat până la declararea decesului și modul în care i s-a prescris o medicație . Există suspiciunea că n-ar fi medicația corectă.

În maximum două zile vom afla exact dacă procedurile și protocoalele au fost respectate. Domnul Ilie Balaci este un erou național și era datoria noastră să facem acest lucru", a declarat Sorina Pintea la Digi 24.

Balaci a suferit duminică dimineață un stop cardio-respirator, în apartamentul mamei lui. Fostul mare fotbalist a fost resuscitat de medicii de pe ambulanță timp de 20 de minute, apoi a fost constatat decesul. Duminică după-amiază, sicriul cu trupul lui Ilie Balaci a fost dus la Spitalul nr. 2 din Craiova, pentru autopsie. 

Vezi și:

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează