GSP SPECIAL  »  TRAGEDIE  »  A MURIT ILIE BALACI

GALERIE FOTO Imagini impresionante din fața stadionului "Ion Oblemenco", devenit loc de pelerinaj

Articol de - Publicat duminica, 21 octombrie 2018 22:17

Ilie Balaci, fostul mare jucător al Craiovei Maxima și unul dintre cei mai valoroși fotbaliști români din istorie, a murit azi, la vârsta de 62 de ani, în urma unui infarct. 

  • Familia a decis ca trupul să fie depus luni dimineață la Biserica ”Sf. Ilie” din Craiova, locul în care a avut loc atât cununia religioasă a legendei fotbalului românesc cât și botezul celor două fiice, Lorena și Liana.
  • Înmormântarea va avea loc marți după-amiază, ora 12:00, la cimitirul Ungureni. 

Stadionul "Ion Oblemenco" a devenit în această după-amiază loc de pelerinaj, numeroși fani venind să aprindă o lumânare într-un loc special amenajat. 

Fotografiile sunt grăitoare: oameni de toate vârstele se reculeg și aduc flori, în timp ce pe fundal se pot vedea mai mulți copii care se joacă fotbal în fața stadionului pe care Balaci scria istorie în urmă cu 40 de ani. 

Mai devreme, reporterii GSP.ro au ajuns la apartamentul mamei lui Ilie Balaci, locul unde s-a tragedia s-a petrecut în această dimineață. Zona din imediata apropiere a intrării în apartament a devenit un alt loc în care vecinii familiei sau alți oameni au venit pentru a aprinde lumânări și a lăsa flori în memoria fostului fotbalist. 

Balaci a suferit în această dimineață un stop cardio-respirator, în apartamentul mamei lui. Fostul mare fotbalist a fost resuscitat de medicii de pe ambulanță timp de 20 de minute, apoi a fost constatat decesul. 

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (2)
wba33
wba33  •  21 Octombrie 2018, 19:11
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Sa iti fie rusine ca existi.

mosstt
mosstt  •  21 Octombrie 2018, 19:00

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează