GSP SPECIAL  »  TRAGEDIE  »  A MURIT ILIE BALACI

GALERIE FOTO 20 de imagini de arhivă cu Ilie Balaci: de la meciurile legendare de la națională până la aparițiile din demonstrative

FOTO: Arhivă Gazeta Sporturilor +19   FOTO
FOTO: Arhivă Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 octombrie 2018 17:46

Ilie Balaci a murit în această dimineață, la vârsta de 62 de ani, după ce a suferit un infarct. 

Ilie Balaci pasează șa golul lui Boloni dintr-o victorie istorică a naționalei României, scor 1-0, contra Italiei, în '83. Cu Mircea Lucescu pe banca tehnică, tricolorii se impuneau în fața a peste 80.000 de spectatori. 

romania italia 9494 1983 gol boloni balaci

Ilie Balaci ridica în 1983 Cupa României. Universitatea Craiova se impunea în finală contra Politehnicii Timișoara, scor 2-1. Golurile oltenilor erau marcate de Rodion Cămătaru, în timp ce pentru bănățeni a punctat Iosif Rotariu. 

u craiova poli timisoara 9577 1983 032

Fanii fotbalului din Oltenia l-au divinizat dintotdeauna pe Ilie Balaci. Cariera magistrală de fotbalist nu a fost, din păcate, încununat și cu succese pe banca tehnică a Universității. Mai jos, o rugăminte sinceră: "Ultima speranță... Balaci".

banner

Balaci a suferit în această dimineață un stop cardio-respirator, în apartamentul mamei lui. Fostul mare fotbalist a fost resuscitat de medicii de pe ambulanță timp de 20 de minute, apoi a fost constatat decesul. 

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează