GSP SPECIAL  »  TRAGEDIE  »  S-A STINS O LEGENDĂ

Ştefan Sameş va fi înmormîntat azi, la cimitirul Izvorul Nou, din Dristor, la ora 13:00 » Vegheat de camarazi

Sameș va fi înmormîntat azi, la cimitirul Izvorul Nou, din Dristor, la ora 13:00
Sameș va fi înmormîntat azi, la cimitirul Izvorul Nou, din Dristor, la ora 13:00

Articol de - Publicat marti, 19 iulie 2011 00:00 / Actualizat marti, 19 iulie 2011 02:33

8 foşti colegi au îndeplinit una dintre ultimele dorinţe ale fostului internaţional: să-i aibă aproape pe prietenii fotbalişti.

"Lorena, să vină prietenii mei, fotbaliştii, că şi eu am fost fotbalist, nu jucător de fotbal". A fost una dintre ultimele dorinţe ale lui Ştefan Sameş, care a decedat duminică, răpus de cancer. Foştii săi colegi, Lajos Sătmăreanu, Adrian Bumbescu, Vasile Aelenei, Florică Voinea, Ion Gabriel, Constantin Dumitriu, Ion Ion şi Ion Marin au fost primii prezenţi la capela Bisericii Sfînta Treime din cartierul Dudeşti. Erau aşteptaţi de familia fostului lor coleg, devastat' de tragedie, şi de preotul Daniel Roşu, tatăl internaţionalului stelist Iulian Roşu.

Unii dintre ei au ajutat şi la aducerea sicriului în capelă, unde a avut loc şi o slujbă. Bărbaţi puternici, Sătmăreanu, Aelenei, Bumbescu plîngeau.

Cu onoruri militare
"Trebuie să mă uit mult la el ca să-mi dau seama că e chiar Sami, prietenul meu. A fost ca o stîncă, iar acum e atît de slăbit", nu-şi mai putea opri lacrimile Lajos Sătmăreanu. Vasile Aelenei n-a mai suportat, ieşind afară: "Abia acum îmi dau seama cît de mult a suferit băiatul asta". Bumbescu îşi amintea cît de evlavios era Sameş: "Nu sărea nici o zi de post. Îi mai ziceam: «Hai, Fane, să bem o bere!». Îmi zicea s-o lăsăm pe altădată, că e în post". Din partea actualului club de fotbal Steaua, echipă pentru care a jucat 10 ani şi 274 de meciuri, nu a venit nimeni. Ştefan Sameş, lt.colonel în rezervă, va fi îmormîntat azi cu onoruri militare, la cimitirul Izvorul Nou. 

Citește și:

A făcut valuri » Un titular al lui Dinamo, fotografiat pe străzile din București în tricoul altei echipe din Superligă
Superliga
A făcut valuri » Un titular al lui Dinamo, fotografiat pe străzile din București în tricoul altei echipe din Superligă
Curățenia continuă: dat afară de la Rapid » L-a înfuriat pe Dan Șucu și a fost pus pe liber
Superliga
Curățenia continuă: dat afară de la Rapid » L-a înfuriat pe Dan Șucu și a fost pus pe liber
Nu e sigur că prelungește cu Real Madrid, după ce a pățit în finala Ligii: „A verificat și acum se îndoiește”
Campionate
Nu e sigur că prelungește cu Real Madrid, după ce a pățit în finala Ligii: „A verificat și acum se îndoiește”

Cine stă în poarta României la Euro 2024? Numărul 1 are o mare problemă: „Mă aștept ca Edi să meargă la sigur”

3 MARI întrebări despre selecția lui Edi Iordănescu în apărare: chiar nu exista o alternativă autentică?!


Comentarii (15)
rusanu
rusanu  •  19 Iulie 2011, 12:40

asa cum am mai spus de mai multe ori, atat timp cat steaua va fi condusa de jiji si mm, aceasta echipa nu va mai cunoaste ce inseamna performanta nu va mai cunoaste ce inseamna respect, ce inseamna a juca fotbal etc va cunoaste ce inseamna tiganie, mocirla si minciuna marca jiji si mm cu largul concurs al gsp, gsptv, digitv si alte gunoa..ie de acest fel din media. DORMI IN PACE SAMES! si iti multumim pentru ceea ce ai facut pentru aceasta echipa! PS. model de sacrificiu si exemplu pentru dodel , costea, gardos, tatarusanu, bikfalvi, rusescu si celelalte fantome numite " jucatori de fotbal", pentru jiji si mm.....nu mai are rost!

eugen555
eugen555  •  19 Iulie 2011, 11:26

RUSINE STEAUA !!!........CUM AI PUTUT SA IGNORI UN OM CARE TI-A ADUS GLORIA DE CARE TE BUCURI>??????...DE O MIE DE ORI RUSINE,MM,bECALI SI CINE MAI E PRIN CONDUCEREA VOASTRA DE NEMERNICI........UN STELIST!

lucell
lucell  •  19 Iulie 2011, 11:23
Postat de kitesku pe 19 Iulie 2011, 02:46

Pacat de indiferenta oilor. Dumnezeu sa-l odihneasca!

sa nu vorbim de indiferenta , unul dintre idolii vostri statea cazat in conatonamentul bazei si multi dintre jucatori habar nu aveau cine e. dupa si`a rupt piciorul si a murit crezi ca a avut mai mult respect din partea fanilor rapidisti ..sau INAINTE? nu ..iti zic eu a fost luat la misto in repetate randuri, el si familia lui. asa ca sa o lasam balta, IN ROMANIA VALORILE NU SUNT RESPECTATE! Dumnezeu sa-i odihneasca in pace:(

Vezi toate comentariile (15)
Comentează