INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Absență importantă pentru Barcelona în derby-ul Cataloniei, cu Espanyol

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat vineri, 28 aprilie 2017 22:02

Mijlocașul echipei FC Barcelona Andres Iniesta nu va evolua în partida cu Espanyol din cauza unei accidentări.

Iniesta nu a participat la antrenamentul de vineri al Barcelonei, în locul său fiind chemat mijlocașul de 19 de ani de la echipa a doua, Carles Aleñá. Potrivit goal.com, mijlocașul de 32 de ani a suferit o accidentare la aductori. Nu se știe deocamdată cât va lipsi de pe teren jucătorul spaniol.

Iniesta a fost pe banca de rezervă miercuri în victoria echipei sale de pe teren propriu cu Osasuna, scor 7-1, însă nu a evoluat niciun minut rămânând rezervă neutilizată.

Cel mai probabil tehnicianul Barcelonei, Luis Enrique, va începe partida de pe Estadi Cornella - El Prat cu Denis Suarez sau Andre Gomes, cei doi evoluând bine în partida de miercuri. Pe lângă Iniesta, antrenorul spaniol nu va mai putea conta nici pe Rafinha și Vidal, ambii fiind accidentați de mai multă vreme.

Cu 4 etape înainte de final, FC Barcelona se află pe primul loc în LaLiga cu 78 de puncte, la egalitate cu Real Madrid, însă are un golaveraj mai bun. Formația madrilenă are un meci mai puțin disputat, cu Celta.

33 meciuri a disputat Iniesta în acest sezon reușind 1 gol și 6 assist-uri.

Partida Espanyol - Barcelona va avea loc sâmbătă de la ora 21:45, în timp ce Real Madrid va primi pe teren propriu replica formației Valencia, în aceeași zi, însă de la ora 17:15.

surse: goal.com, sport-english.com

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează