INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPECIAL GSP

VIDEO Când „scânteile” din peluze ajung în teren » 8 fotbaliști celebri care au intrat în conflict cu propriii fani + exemplul șocant din Liga 1

Din când în când, furia suporterilor ajunge să escaladeze în situații nedorite / Sursă foto: Guliver/Getty Images +29   FOTO
Din când în când, furia suporterilor ajunge să escaladeze în situații nedorite / Sursă foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat sambata, 23 aprilie 2022 16:22 / Actualizat sambata, 23 aprilie 2022 16:34

Disputele dintre fani și fotbaliști au devenit un lucru tot mai des întâlnit în fotbal. Iar partida Chelsea – Arsenal (2-4), de miercuri seară, nu a făcut excepție.

Chelsea a pierdut cu Arsenal, în etapa a 25-a din Premier League, scor 2-4, lucru care nu le-a picat tocmai bine fanilor de pe Stamford Bridge, mai ales că acesta a fost al treilea eșec înregistrat de echipa antrenată de Thomas Tuchel în patru jocuri disputate acasă în acest sezon.

Oligarh ucrainean suspectat că ar fi pro-Rusia, arestat la graniță » A fost prins în vamă cu 13 ceasuri de valoare nedeclarate
RĂZBOI ÎN UCRAINA
Oligarh ucrainean suspectat că ar fi pro-Rusia, arestat la graniță » A fost prins în vamă cu 13 ceasuri de valoare nedeclarate

După fluierul final, căpitanul albaștrilor, Cezar Azpilicueta, a intrat în conflict cu un suporter care-l critica. Un suporter a gesticulat nevos în direcția spaniolului, nemulțumit de atitudinea fotbalistului londonezilor. Inițial, Azpiliecueta a refuzat să intre în jocul fanului recalcitrant, dar mai apoi și-a pierdut cumpătul și l-a aplaudat ironic pe acesta.

Reacția managerului Thomas Tuchel: „Nu știu despre ce a fost vorba. Am văzut și eu, dar, sincer, îi înțeleg și pe fani”.

Iată alte șapte cazuri ale unor fotbaliști cunoscuți care s-au răfuit cu suporterii:

1. Bruno Fernandes l-a apărat pe Solskjaer în fața fanilor

Pe 21 noiembrie 2021, după înfrângerea umilitoare de pe Vicarage Road, 1-4 cu Watford, Bruno Fernandes (27 de ani), unul dintre cei mai importanți jucători ai lui Manchester United, a încercat să îl apere pe antrenorul Ole Gunnar Solskjaer (49) de furia suporterilor.

Fostul fotbalist de la FCSB, despre chinurile îndurate din cauza lui Becali: „M-au trimis la echipa a doua, m-au băgat în șomaj tehnic”
FCSB
Fostul fotbalist de la FCSB, despre chinurile îndurate din cauza lui Becali: „M-au trimis la echipa a doua, m-au băgat în șomaj tehnic”

Imediat după fluierul final al meciului pierdut rușinos de Manchester United, antrenorul și jucătorii „diavolilor roșii” s-au îndreptat spre zona stadionului unde stăteau fanii lui United, cu scopul de a-și prezenta scuzele pentru rezultatul obținut.

Dorind să ridice din presiunea uriașă de pe umerii lui Solskjaer, Bruno Fernandes a făcut un gest sugestiv. El a arătat spre grupul jucătorilor, în ideea că vina le aparține și lor, nu doar antrenorului.

2. Granit Xhaka, căpitanul lui Arsenal, şi-a înjurat fanii

În urmă cu două sezoane, mijlocaşul elveţian Granit Xhaka (29 de ani) i-a insultat pe suporterii londonezi care l-au fluierat în momentul înlocuirii în Arsenal - Crystal Palace 2-2.

Era al doilea meci la rând fără succes pentru Arsenal, 2-2 cu Crystal Palace, la final s-a lăsat şi cu un mare scandal. Protagonist a fost chiar noul căpitan al echipei de atunci. Granit Xhaka şi-a ieşit complet din minţi în minutul 61, când managerul din acel moment, Unai Emery, l-a înlocuit cu Saka. Iritat şi pentru că oaspeţii egalaseră de la 0-2, mijlocaşul elveţian a intrat în conflict cu suporterii de pe „Emirates”. 

Când „scânteile” din peluze ajung în teren » 8 fotbaliști celebri care au intrat în conflict cu propriii fani + exemplul șocant din Liga 1
Granit Xhaka// Foto: Getty Images

Le-a răspuns fluierăturilor astupându-şi urechile, i-a provocat apoi cerându-le să îl conteste mai tare, după care i-a insultat de pe margine: „F*** off”!

Xhaka si-a aruncat tricoul şi banderola înainte de a fugi furios spre vestiare, antrenorul „tunarilor” nereuşind să-l tempereze cu niciun chip.

Cine e tânărul bătut de Mike Tyson în avion. „Surprizele” pe care le ascunde
INCIDENT
Cine e tânărul bătut de Mike Tyson în avion. „Surprizele” pe care le ascunde

3. David Beckham, incident cu un fan al lui LA Galaxy

În 2009, David Beckham avea parte de o primire mai puțin prietenoasă la primul său meci disputat pe arena Home Depot Center, la revenirea la Los Angeles după împrumutul de cinci luni la AC Milan.

David Beckham a avut o ieşire nervoasă la adresa unor suporteri ai formaţiei sale care l-au fluierat la fiecare atingere de balon în timpul unui amical împotriva fostei sale echipe (2-2).

Beckham a încercat să treacă peste reclamele de la marginea terenului pentru a le cere socoteală fanilor care l-au apostrofat încă de la debutul meciului.

Fostul jucător al lui Real Madrid şi Manchester United a gesticulat nervos în direcţia unui sector al tribunei unde se aflau susţinătorii lui Galaxy, în cele din urmă a fost calmat de forţele de ordine.

Marius Șumudică, intervenție necruțătoare la TV » A pus tunurile pe CFR Cluj și Dan Petrescu: „Ei sunt vinovați! FCSB e favorită la titlu”
CFR CLUJ
Marius Șumudică, intervenție necruțătoare la TV » A pus tunurile pe CFR Cluj și Dan Petrescu: „Ei sunt vinovați! FCSB e favorită la titlu”

4. Micah Richards, discuție aprinsă cu un fan al lui Aston Villa

Este greu de imaginat că ceva l-ar putea supăra pe Micah Richards, dar acest lucru nu e imposibil. În 2016, după ce echipa sa, Aston Villa, a remizat 2-2 la Wycombe într-un meci din Cupa Angliei, prelungind seria de 10 meciuri fără victorie, suporterii „leiilor” și-au exprimat nemulțumirea față de echipa lor.

Atât rezultatul cât și prestația i-au dezamăgit pe suporterii lui Villa care au făcut deplasarea de la Birmingham, un fan întrebându-l pe Micah Richards: „Unde este pasiunea?”. Fostul apărător al lui Manchester City deranjat de întrebarea fanului, i-a răspuns: „Încercăm”.

În calitate de căpitan, Richards s-a apropiat de suporterii furioși pentru a-i calma, fără succes însă. 

5. Eric Dier a sărit în tribune să se bată cu un fan

Eric Dier (28 de ani), mijlocașul central al lui Spurs, a fost filmat de suporteri cum a încercat să-și facă singur dreptate. Echipa sa tocmai fusese eliminată din Cupa Angliei, învinsă de Norwich la penalty-uri, 2-3.

La finalul partidei, Eric Dier nu s-a mai dus la cabine. Fratele său mai mic fusese atacat de un fan furios și internaționalul englez a sărit peste reclame și a urcat în tribună.

Voia să-și facă singur dreptate! S-a dus să-l bată pe cel care îl înjurase pe el și îi lovise fratele său. Urla: „E fratele meu, e fratele meu!”. Mijlocașul englez a fost filmat cum se împingea cu acel suporter. Alarmați, stewarzii au intervenit, oprindu-l și aducându-l la vestiare.

6. Weidenfeller şi Hummels, băgaţi în şedinţă de ultraşi lui Dortmund

În anul 2015, Borussia Dortmund trecea printr-o perioadă inexplicabilă, formaţia lui Jurgen Klopp ocupa ultimul loc în Bundesliga. Fanii şi-au ieşit din minţi după un eşec cu Augsburg (0-1).

Un fost campion cu Bayern, sătul de cazul Haaland: „Cred că va ajuta Dortmund dacă va dispărea de la echipă”
BUNDESLIGA
Un fost campion cu Bayern, sătul de cazul Haaland: „Cred că va ajuta Dortmund dacă va dispărea de la echipă”

Roman Weidenfeller şi Mats Hummels au mers la finalul partidei să discute cu ultraşii nervoşi. Cei doi au reuşit cu greu să îi potolească pe fani, care le reproşau evoluţiile slabe din campionat.

7. Fanii l-au dezbrăcat pe Sorescu de tricoul lui Dinamo

Pe 16 decembrie 2021, Dinamo a fost învinsă la Mioveni, scor 1-2, golurile gazdelor fiind înscrise în minutele de prelungire. Imediat după meci, un suporter nervos al lui Dinamo l-a dezbărcat de tricou pe Sorescu.

Deian Sorescu a fost dezbrăcat de fanii lui Dinamo, foto: Cristi Preda/GSP
Dinamo a pierdut cu CS Mioveni, scor 1-2, foto: Cristi Preda/GSP
Dinamo a pierdut cu CS Mioveni, scor 1-2, foto: Cristi Preda/GSP
Dinamo a pierdut cu CS Mioveni, scor 1-2, foto: Cristi Preda/GSP
Dinamo a pierdut cu CS Mioveni, scor 1-2, foto: Cristi Preda/GSP
+25 FOTO

Suporterii care l-au umilit și dezbrăcat pe Deian Sorescu la finalul partidei de la Mioveni provin din Peluza Sud a „câinilor”, o facțiune independentă față de „Peluza Cătălin Hîldan” și, implicit, DDB.

Citește și:

Harry Maguire, amenințat: „Ai 72h la dispoziție să părăsești orașul Manchester, altfel te aruncăm în aer! Ai 3 bombe în casă”

Șocant! Golgeterul primei ligi, ARESTAT din cauza legăturilor cu o bandă de asasini!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
177948341171993
Petre Petre  •  23 Aprilie 2022, 18:43

Să îi spună cineva lu' prăpăditu' asta *** ce a scris fake-ul de fata de ERIC CANTONA!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează