INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER RATAT

Distrus » De Gea suferă teribil după ce transferul la Real a căzut. Manchester îl șantajează

Articol de - Publicat joi, 03 septembrie 2015 00:00

United îi oferă prelungirea contractului, amenințîndu-l că va sta un an pe tușă dacă refuză. Dar Real îi va plăti 5 milioane și pentru acest ultim sezon petrecut pe "Old Trafford"

Un minut prea tîrziu. Și transferul lui David De Gea, de la Manchester la Real pentru 30 de milioane de euro, s-a blocat în ultima clipă. Cluburile se ceartă, Madridul acuză United că a sabotat tranzacția, întîrziind premeditat trimiterea actelor, englezii dau vina pe iberici, iar victima suferă. Marca susține că portarul, 24 de ani, aflat în cantonamentul Spaniei pentru meciurile cu Slovacia și Macedonia, ar avea moralul la pămînt după ce a intrat în război cu Van Gaal ca să forțeze plecarea, fiind obligat acum să continue să lucreze cu managerul olandez.

"Riști să pierzi Euro"

Mai mult, "diavolii" încearcă să-l prindă în capcană. Îi oferă 7,5 milioane de euro anual (cu 2,5 mai mult decît Real) ca să prelungească și să nu-l piardă gratis vara viitoare. Și îl șantajează:

"Dacă nu semnezi, nu mai joci. Și dacă nu joci, riști să pierzi Euro 2016 cu Spania"

Nici los Blancos nu pierd timpul. Pentru a-l convinge pe David să refuze noua ofertă a lui Van Gaal, îi garantează 5 milioane și pentru acest an, cît e la United.

"Nu e moarte de om"

Amînarea afacerii i-a înfuriat pe fanii madrileni, care l-au acuzat pe președintele Florentino Perez de "un spectacol grotesc, ridicol, rușinos". Dar Sergio Ramos, căpitanul echipei, îi liniștește și pe ei, și pe De Gea: "Ratarea transferului nu e moarte de om".

I-au cerut scuze lui Navas

Real a vrut să scape de Keylor Navas și să-l vîndă cu 12 milioane la Man. United. Dar a eșuat și transferul său. Potrivit Marca, șefii clubului i-au cerut scuze portarului costarican. Iar coechipierii și antrenorul Rafa Benitez l-au întîmpinat cu aplauze la primul antrenament după ratarea tranzacției.

Top 5 transferuri campionate

1. Premier (Anglia) 1,18*
2. Serie A (Italia) 0,61
3. La Liga (Spania) 0,57
4. Bundesliga (Germania) 0,44
5. Ligue 1 (Franța) 0,22

* Sumele sînt exprimate în miliarde de euro

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (3)
moto.46.rossi
moto.46.rossi  •  03 Septembrie 2015, 18:48

O sa plateasca United cu varf si indesat pentru cum s-a purtat. Pe viitor marii jucatori vor evita United si vor semna mai degraba cu alti granzi. LVG,un idiot cat casa.

826086284135684
George Gorovei  •  03 Septembrie 2015, 15:13

Sa-mi fie cu iertare , poate gresesc , parerea mea e ca totul a fost o regizare , el va veni la Real gratis si va primi o prima de instalare uriasa !

manutd.steaua
manutd.steaua  •  03 Septembrie 2015, 11:32

prsot mare de gea...sa planga dupa real..salariu 5 mil pe an,lam united salariu de aprox 8!deschide ochii ba.la united ramai legenda,la real,in ani te scuipa aia si te trimit la ...Porto!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează