INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARGENTINA

FOTO "Apașul" e acasă. Boca îl adoră! 70.000 de fani la revenirea lui Tevez în Argentina. Maradona n-a lipsit: "Gracias, Carlitos"

O imagine superbă. Carlitos, copiii și zeci de mii de licurici pe Bombonera. Fericirea Boca +5   FOTO
O imagine superbă. Carlitos, copiii și zeci de mii de licurici pe Bombonera. Fericirea Boca

Articol de - Publicat miercuri, 15 iulie 2015 00:00

La 9 grade, în iarna emisferei sudice, fanaticii Bocăi Juniors au luminat noaptea luni, la Buenos Aires. "Nu se poate o zi mai frumoasă ca aceasta. M-am întors la familia mea. Inima-mi explodează de fericire", le-a mulțumit "numărul 10", impresionat de primire.

Se făcuse seară la Buenos Aires. Bombonera era plină, luminată de telefoane. 60.000 de fani radiind de fericire încălzeau iarna emisferei sudice cu cîntecul lor: "Miren miren que locura, miren miren que emocion, este es el famoso Tevez que volvio a la Boca para ser campeon..." (Privește ce nebunie, privește ce emoție, acesta este faimosul Tevez, care s-a întors la Boca pentru a fi campion).

Dincolo de porți, alte 10.000 de suporteri continuau "miren que locura". Pentru ei, nu mai era loc în tribune, dar voiau să fie aproape. Nu vedeau nimic, trăiau însă totul.

A sărutat iarba

Carlos a semnat contractul, 2 ani și 6 milioane de dolari, a vorbit în fața a 300 de ziariști, apoi și-a luat copiii, pe micul Lito și cele două fete, Florencia și Katia, și a pătruns pe gazon sub mii de papelitos. Aici, Carlitos (unii îl alintă și Charly) a descoperit fotbalul. Și se întoarce după 11 ani. S-a așezat în genunchi și a sărutat iarba. "

Inima-mi explodează de fericire!", le-a spus "el Diez". "Nu se poate o zi mai frumoasă ca aceasta. De ce? Unu: sînt din nou acasă, mi-am regăsit familia. Doi: nu mai trebuie să vorbesc engleză sau italiană". "Apașul" zîmbea.

"Te iubesc, Diego. Boca e unică"

A jonglat, a lansat mingi către fani, îndreptîndu-se spre loja lui Maradona. Acolo, sus, în înaltul tribunei verticale, El Pibe de Oro agățase un banner:

- Îți mulțumesc, Carlitos, pentru că te-ai întors
- Gracias, Diego! Ești cel mai mare. Te iubesc!, i-a răspuns Tevez.

A prins bannerul lui Diego, l-a înfășurat în jurul gîtului și a lipit pumnul de inimă: "Vă iubesc pe toți! Boca e unică".

"Dacă m-aș fi întors la 26, 27 de ani, l-ați fi văzut pe cel mai gras Tevez, mai gras ca voi toți. Acum, la 31 de ani, în formă maximă, era cel mai bun moment pentru revenire"
Carlos Tevez, atacant Boca Juniors

"Carlitos e «jucătorul poporului», mereu am spus asta, simte tricoul Bocăi și al «naționalei» ca nimeni altul. Numărul 10 e făcut pentru el pe Bombonera"
Diego Maradona, legendă a Bocăi

3.860de zile au trecut de cînd Carlos Tevez a părăsit primul său club, Boca Juniors

4 trofeea cucerit în primii 3 ani la Boca (2001-2004): titlul în Apertura, Copa Libertadores și Cupa Intercontinentală (toate în 2003) și Copa Sudamericana (2004)

6.500.000 €a primit Juventus de la Boca pentru transferul atacantului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează