INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Frank Lampard dezvăluie viitorul lui Cristiano Ronaldo: ”Va juca în MLS”

Articol de GSP - Publicat marti, 23 februarie 2016 19:18

Frank Lampard, fostul mijlocaș de la Chelsea care joacă în prezent la New York City, a fost întrebat de jurnaliștii americani dacă crede că și alți fotbaliști celebri din Europa ar accepta mai devreme sau mai târziu să evolueze în America, la fel ca el.

Britanicul nu numai că a dat un răspuns pozitiv, însă s-a arătat convins că Ronaldo, vedeta de la Real, va ajunge și el în MLS.

”Cristiano Ronaldo va juca în SUA, în MLS. Cred că e o ipoteză foarte realistă. Are un stil de viață care l-ar face să se integreze foarte ușor în acest campionat. E un om care poate genera spectacol, nu e doar un mare fotbalist”, a afirmat Lampard.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close