INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANTRENORI

Marius Șumudică, la ieșirea din carantină: „Când mi-a băgat ăla în nas, l-am simțit până în creier!” » Românii de la Gaziantep au primit rezultatele testelor

Marius Șumudică a plâns la plecarea spre Turcia // FOTO: Captură TV Telekom Sport +32   FOTO
Marius Șumudică a plâns la plecarea spre Turcia // FOTO: Captură TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 mai 2020 14:33

Marius Șumudică (49 de ani), antrenorul lui Gaziantep, a ieșit din carantină, procedură pe care a fost obligat s-o respecte începând cu data de 6 mai, când a revenit în Turcia din România.

După 14 zile petrecute într-un cămin studențesc, Șumudică dezvăluie clipele dificile prin care a trecut: „A fost cea mai grea perioadă din viața mea, sau printre cele mai grele”.

Marius Șumudică, antrenor Gaziantep: „Mulţumesc lui Dumnezeu că am scăpat cu bine”

„M-am simţit ca la puşcărie! A fost cea mai grea perioadă din viaţa mea. Hai să nu spun cea mai grea, dar printre cele mai grele. Mulţumesc lui Dumnezeu că am scăpat cu bine!

Apoi am trecut la partea cu mostra luată din nas (n.r. testul pentru COVID-19). Nu l-a băgat ușor și la suprafață. Nu, tată! Când mi-a băgat ăla, l-am simţit până în creier şi mi-au dat instantaneu lacrimile!", a spus Șumudică, potrivit digisport.ro.

Marius Șumudică, secunzii săi și Alex Maxim, testați negativ

Marius Șumudică, ceilalți membri din staff care s-au întors pe 6 mai în Turcia și Alexandru Maxim, jucătorul împrumutat de Gaziantep de la Mainz, au fost testați negativ cu COVID-19.

„După suspendarea ligii din cauza pandemiei, antrenorul nostru, Marius Şumudică, asistenţii lui și jucătorul Alexandru Maxim au plecat în ţara lor, astfel că au fost carantinaţi timp de 14 zile la întoarcerea în Turcia. 

Testele efectuate pentru ei au avut rezultat negativ. Toţi vor începe antrenamentele astăzi, de la ora 17:30”, se arată într-un comunicat de pe site-ul oficial al lui Gaziantep.

Marius Șumudică, la ieșirea din carantină: „Când mi-a băgat ăla în nas, l-am simțit până în creier!” » Românii de la Gaziantep au primit rezultatele testelor

12 iunieeste data la care campionatul din Turcia se va relua; inițial, fără spectatori

VIDEO Bogdan Andone povestește două episoade amuzante cu Marius Șumudică

FOTO Coronavirus prin ochii fotografilor din întreaga lume » Cele mai interesante cadre:

+28 FOTO

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Gary Neville are o soluție: „Cantonament prelungit, ca și cum ar juca la Mondial”

Continuă revolta în Premier League: „Ne tratează ca pe porcușorii de Guineea”

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
kordell
kordell  •  20 Mai 2020, 17:24

Care creier ?

nicolaedobrin
nicolaedobrin  •  20 Mai 2020, 17:10

„Când mi-a băgat ăla, l-am simţit până în creier şi mi-au dat instantaneu lacrimile!”. O sa apara Sumudica la interviuri si cu nasul largit :))))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close