INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE A

OFICIAL Genoa a mai transferat un fotbalist român de mare viitor » Jucătorul a fost prezentat oficial

Ștefan Neamțiu Tudor a fost prezentat de Genoa / Sursă foto: Twitter Nicolò Schira
Ștefan Neamțiu Tudor a fost prezentat de Genoa / Sursă foto: Twitter Nicolò Schira

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 august 2021 19:08 / Actualizat sambata, 28 august 2021 00:28

Tudor Neamțiu Ștefan, un puști român de doar 16 ani, a fost cumpărat de Genoa, club care evoluează în Serie A.  Tânărul este un produs al celor de la Hermannstadt.

Michele Sbravati, un om important la academia genovezilor, a fost cel care l-a dorit pe puștiul din România. În următoarele luni, tânărul fotbalist va evolua la formația „Primavera” a celor de la Genoa, notează presa din Italia.

Genoa îl aduce pe talentatul român Tudor Neamțiu Ștefan, născut în 2005 și lansat de Hermannstadt. Operațiunea a fost intermediată de agenții Gianluca Di Carlo și Alessandro Acri”, a anunțat pe Twitter jurnalistul Nicolò Schira.

La Genoa a mai ajuns recent un fotbalist român. Plecat gratis de la Dinamo, în aprilie, portarul Aleksander Mitrovic (18 ani) a prins transferul carierei. Fostul goalkeeper al „câinilor” a semnat cu italienii de la Genoa, urmând a evolua, la fel ca Tudor Neamțiu Ștefan, pentru început la echipa Primavera.

Genoa a mai transferat un fotbalist român de mare viitor » Jucătorul a fost prezentat oficial
Tudor Neamțiu Ștefan alături de impresarul Lucian Marinescu

România încă atrage

Deși rezultatele europene ale echipelor românești lasă de dorit, piaața jucătorilor tineri din România continuă să fie la căutare în rândul cluburilor din campionatele de top ale Europei.

Recent, FC Argeș l-a transferat pe juniorul Mario Tudose (16 ani, fundaș central) la Benfica Lisabona. Mario Tudose, fundaș central în vârstă de 16 ani, merge în Portugalia, la una dintre cele mai titrate echipe ale țării. 

Clubul argeșean a anunțat că l-a vândut pe Tudose în schimbul a 200.000 euro. FC Argeș păstrează și 20% din drepturile jucătorului, în perspectiva unui viitor transfer.

„Este un pas înainte acest transfer. Benfica are o academie de top și pune mare accent pe tinerii de mare perspectivă. Vreau ca în 3-4 ani să ajung să joc la prima echipă, iar apoi să fac pasul într-un campionat și mai puternic”, a comentat Mario, care în viitor va încerca să urce la prima echipă a clubului care a încheiat sezonul trecut din Portugalia pe locul 3.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Primele imagini cu Alexandru Mitriță la Salonic! Mijlocașul va semna cu PAOK după vizita medicală

Juventus confirmă: „Cristiano Ronaldo vrea să plece imediat” » Detaliile contractului pregătit de Manchester City

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
883758598355956
Adrian Fulgos  •  28 August 2021, 14:40

Să nu ne imbătăm cu apa rece. Citeva tinere talente pe ici pe colo cind ar fi trebuit sa avem cu sutele. Ce sa mai vorbim de centrele mari de produs talente care dau sute de ... mii de astfel de talente. Dar să-i uram succes copilului.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează