INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIGA CAMPIONILOR

Învins de golul lui Ciro Immobile, Thomas Muller îi provoacă pe cei de la Lazio: „Ne-au bătut în stil italian, dar știu ce vor face la retur”

Thomas Muller are 148 de meciuri și 53 de goluri în Liga Campionilor / Foto: Imago
Thomas Muller are 148 de meciuri și 53 de goluri în Liga Campionilor / Foto: Imago

Articol de - Publicat joi, 15 februarie 2024 12:46 / Actualizat joi, 15 februarie 2024 13:42

Thomas Muller (34 de ani) se revoltă, după eșecul (0-1) suferit pe Olimpico, în turul „optimilor” Ligii Campionilor, și le aruncă mănușa italienilor: „Ne revedem în trei săptămâni. Deja știu ce tactică va adopta Lazio în manșa secundă. Până la urmă nu este decât un gol de recuperat, am încredere că ne vom califica”.

Bayern a scăpat aseară doar cu o înfrângere la limită (0-1) pe „Olimpico", în prima manșă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor, deși a jucat o jumătate de repriză în inferioritate numerică, din cauza eliminării lui Upamecano. 

Cum se mobilizează adversara lui AC Milan din „16-imile” Europa League înaintea meciului de pe San Siro! + Cât a costat inițiativa francezilor
EUROPA LEAGUE
Cum se mobilizează adversara lui AC Milan din „16-imile” Europa League înaintea meciului de pe San Siro! + Cât a costat inițiativa francezilor

Cel mai furios pentru acest nou eșec al bavarezilor, după corecția administrată în Bundesliga de Bayer Leverkusen (0-3), e Thomas Muller. Căpitanul campioanei Germaniei, folosit titular de Tuchel, a lansat „săgeți" către adversarii biancocelesti: „Ne-au bătut în stilul lor italian, însă acum știm ce vor face la retur!"

Thomas Muller: „Lazio va continua să se apere și la meciul retur”

Muller a explicat în interviul acordat pentru „Amazone Prime", după partida de la Roma, care este starea de spirit în vestiarul munchenezilor: „Vom vedea peste trei săptămâni cum stă situația, până atunci avem un meci complicat în Bundesliga. Nu suntem într-o poziție simplă, dar sunt încrezător. 

Este vorba doar de un singur gol. Știți cât de repede se poate schimba totul în fotbal. Cred că Lazio va continua să se apere, stilul italian e foarte cunoscut. Vor dori să se apere și vor încerca să riposteze pe contraatac, profitând de greșelile noastre. Estimez că acesta va fi planul lor”.

Thomas Muller: „Cred că e lipsă de respect să-l ataci pe Tuchel”

„Veteranul" lui Bayern a răspuns și zvonului că Tuchel ar putea fi demis: „Puteți specula cât vreți despre viitorul lui și face orice fel de analiză despre el și despre echipă. Noi suntem uniți. Să ne întrebi pe noi, jucătorii, despre antrenor, cred că este greșit, pentru că nu suntem interlocutorii potriviți și cred că este lipsă de respect. 

Situația actuală nu e cea pe care ne-am dori-o, dar lucrăm în fiecare zi pentru a o schimba”. 

0șuturi pe poartă a avut Bayern în meciul cu Lazio. De cinci ani nu li s-a mai întâmplat bavarezilor în Ligă! Lazio este singura echipă care n-a permis lui Bayern să aibă execuții cadrate în acest sezon

Campioana Germaniei este în pericol să rămână fără trofeu la finele sezonului, lucru care nu s-a întâmplat din 2011-'12!

Bayern nu mai poate câștiga, iar criticile la adresa lui Tuchel sunt așteptate să se înmulțească din cauza prestației falimentare cu Lazio. După 0-3 cu Bayer Leverkusen, Tuchel a suferit încă un eșec în fața outsiderilor de la Lazio.

Bild, cotidian german

Match Quiz Manchester City - Chelsea

Ești expert în Premier League? Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul Manchester City - Chelsea și ia-ne premiile!

Citește și alte știri de fotbal internațional:

Fostul puști-minune de la Liverpool, arestat pentru trafic de droguri » A fost coleg cu Michael Owen și Jamie Carragher
LIVERPOOL
Fostul puști-minune de la Liverpool, arestat pentru trafic de droguri » A fost coleg cu Michael Owen și Jamie Carragher
Spaniolii au aflat planurile Barcelonei: 5 jucători pe lista lui Deco, pentru două posturi-cheie
BARCELONA
Spaniolii au aflat planurile Barcelonei: 5 jucători pe lista lui Deco, pentru două posturi-cheie

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
anti_fcsb_bayern_real_juve
anti_fcsb_bayern_real_juve  •  15 Februarie 2024, 15:44

"Campioana Germaniei este în pericol să rămână fără trofeu la finele sezonului, lucru care nu s-a întâmplat din 2011-'12" De parca este obligatoriu ca acesti cocalari de Bayern sa cistige un trofeu in fiecare sezon, sint multe alte echipe de treaba(Schalke, Leverkusen, Hamburg, Bremen, Mönchengladbach, Fiorentina) care nu au mai cistigat trofee de zeci de ani desi meritau si nimeni nu le tot cocoloseste atit.

gazistu
gazistu  •  15 Februarie 2024, 14:51

ii zdrobeste Bayern in retur!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează