INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Guardiola despre Messi: "Dumnezeu l-a atins cu bagheta! Totul va fi ca un deșert când va pleca" » Unde se simte argentinianul cel mai bine

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 iulie 2017 16:39

Pep Guardiola, antrenorul lui Manchester City și fost antrenor la Barcelona, a vorbit despre Lionel Messi.

"Dacă Cruyff este cel care a creat filozofia de joc a Barcelonei, care a supraviețuit până astăzi, Messi a făcut-o să devină realitate.

De ce este cel mai bun fotbalist pe care l-am văzut? Când Messi era acolo sus, Dumnezeu l-a atins cu bagheta Lui și l-a marcat pe viață.

Nu doar că are abilitatea de a vedea tot ce se întâmplă pe teren, dar și marchează câte trei goluri pe meci. Are instinctul de a decide totul. Nu vorbește mult, dar mereu transmite mesajul perfect către colegi și antrenori. Le reamintește că e acolo.

Nu e nimic care să-i placă mai mult decât meciurile cu Real Madrid sau finalele. Atunci se distrează cel mai mult.

Când joacă Barcelona, porniți televizoarele și asigurați-vă că nu ratați niciun meci. Când Messi nu va mai juca, totul va părea ca un deșert", a spus Guardiola potrivit ziarului spaniol Sport.

Citește și: UPDATE Este oficial! Leo Messi a semnat pe 4 ani » Va încasa un salariu uriaș

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
vicol_vali
vicol_vali  •  06 Iulie 2017, 04:26

A crescut în Spania, iar Maradona i-a dat-o, că el a fost crescut în Argentina. Că nu a vrut să se mărite cu fiică-sa lui Maradona. Maradona, ghinion.

balauru48
balauru48  •  06 Iulie 2017, 00:27
Postat de Pompiliu Bota pe 05 Iulie 2017, 18:10

Mai desert ca acum ce poate fi: nu campionat, nu LC, de Argentina ce sa mai vorbim ?

Prosta creatura poti fi...

887888274661367
Pompiliu Bota  •  05 Iulie 2017, 18:10

Mai desert ca acum ce poate fi: nu campionat, nu LC, de Argentina ce sa mai vorbim ?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close