Comentarii (34)
 •  26 Aprilie 2009, 08:33

Iata si un alt suporter,. Interesant comentariu: Come om lads, lets get our heads out of the sand, its happened in Germany, its happened in Italy and it is happening in England particularly in the PL in games involving the top 4. WE HAVE OUR SHARE OF BENT OFFICIALS, I know it is sensationalist, but it is so obvious, even to the point where there is the occasional bad un against Man U, Liverpool, Arsenal, Chelsea to try and mask the truth and put fans off the scent.

 •  26 Aprilie 2009, 08:13

Se vede ca ai stat cam mult la..racoare. Spurs este o echipa cu un potential urias, dovada ca pana la meciul cu MU nu pierduse niciun meci cu cei patru, invingand si pe Liverpool si Chelsea. As mai adauga si un alt element nestiut de multi, cu cateva ore inaintea meciului echipa a aflat ca fratele vitreg al lui Defoe a incetat din viata, lucru psihologic negativ deloc de neglijat, la care se adauga arbitrajul scandalos al lui Webb, cartonase galbene aiurea, penalty aiurea, gol validat aiurea.

 •  26 Aprilie 2009, 08:07

Rafael a gresit la ambele goluri, mai ales la cel a lui Modric, uitand de marcaj, iar Evra a gresit la primul gol, la centararea lui Lennon. Gomez a avut doar o interventie salvatoare in prima repriza, este adevarat fenomenala, la sutul lui Ronaldo, care a executat slab o lovitura libera, dupa un fault inexistent, Webb avand o prestatie slaba, in favoarea lui MU.

 •  26 Aprilie 2009, 08:06

deloc "incredibil"... tottenham este o echipa mica, cu o gandire inferioara, dovada ca nici la 2-0 nu credeau ca pot invinge. de aceea eu nu consider premier league cel mai bun campionat, sunt multe echipe care au potential dar doar pe hartie si multe echipe care iau cu asalt campionatul, ca apoi sa scada tot asa de repede precum au inceput. in afara de liverpool, arsenal, manchester si chelsea, jocul la englezi e sec, previzibil... in acelasi 4-4-2 din '67.

 •  26 Aprilie 2009, 08:01

Da, se poate si in Anglia, viciere de rezultat, nu degeaba jucatorii de la Tottenham au stat minute in sir sa reproseze arbitrului, la sfarsit, cel putin doua faze care au influentat rezultatul final, primul gol, penalty acordat aiurea si golul patru, balonul nedepasind complet linia portii. De asemenea respectatul Harry Redknap a fost surprins aproape un minut de camerele de luat vedei, in tunel, cum era suparat foc de prestatia lui Webb. Uite ca se mai intampla si la case mai mari.

 •  26 Aprilie 2009, 08:01

Autorule, 'geniule', cum au facut Rafael si Evra figuratie cind de fapt au deposedat pa aia de cel putin 15 mingii si nu poti sa opresti toate centrarile!!Daca a fost 'vina' cuiva, atunci Vidic si Rio cu plasament prost la centrarile lor! Si altceva, ai zis ca Man U nu afacut mai nimic in prima repriza si Totenham a facut ce a vrut?Atunci cum a ajuns Gomez, portarul lui Spurs, sa salveze 5 goluri gata facute? Sa stii ca cine ti-a spus ca tu esti singurul care televizor, au mintit!

 •  26 Aprilie 2009, 07:47

parerea mea este ca meciurule din Liga I ar trebui programate in asa fel incat sa nu coincida cu zilele in care se joaca in anglia ca sa vada si jucatorii nostrii meciurile la televizor sa-si dea seama ca de fapt Liga I este o liga de amatori din toate punctele de vedere:jucatori,spectatori,arbitri,stadioane,discursurile antrenorilor si sa nu mai vorbim de calitatea transmisiei tv care va face pe voi cei de la gsp sa pareti niste amatori(nu pot sa uit ideea voastra cu banda ptr. sms-uri ).

 •  26 Aprilie 2009, 06:04

C-asa-i romanul: se uita la un meci senzational, dar dupa tot despre arbitraj stie sa vorbeasca. Meci de 5 stele. PS: Nu-i adevarat ca Rafael a facut figuratie. Totusi n-a avut un adversar no-name, a fost Modric, jucator excelent.

 •  26 Aprilie 2009, 02:53

pe m'a't'a am vrut sa zic

catavlad  •  26 Aprilie 2009, 02:37

la primul gol a gresit ronaldo, ca nu si-a marcat omul si ala a putut centra linistit. iar fundasii centrali s-au dat oarecum cap in cap. la al doilea, aproape orice fundas ar putea di pacalit de un dribling ca al lui modric (sau care era acolo), deci saracul evra chiar a facut un meci foarte bun, a muncit mult, s-a aparat bine la omul lui si doar o data a fost depasit printr-un dribling foarte bun! nu mai aiurii in public! si nici la rafael nu a fost chiar bulevard, chiar daca a gresit mai mult

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Comentează