Comentarii (34)
catavlad  •  26 Aprilie 2009, 02:34

suk, nergi la oftalmolog! aiurea e gandirea ta!!!! ala cu #3.. mai bine lasa, ca iau bann.. vai de steaua ta! dorine, gomes a atins mingea, dar mie mi se pare absolut corect sa se dea penalty, pt ca l-a doborat pe carrick prin intrarea lui imprudenta si ala n-a mai putut continua! ce, acum daca pui un deget pe minge si o misti putin poti sa-i rupi aluia si gatu'??? penalty indiscutabil.. domnu' jurnalist, mai uita-te si la meciuri daca tot le faci cronica.........

 •  26 Aprilie 2009, 02:26

Dorin Motohon,ori estich1or, ori 1d1ot,Gomez a respins mingea cu ambele maini,deci nici vorba de penalty,viciere de rezultat, United=Dinamo Buc.

 •  26 Aprilie 2009, 01:41

inseamna ca tu ai vazut alt meci, suk sau cum te-o fi chemand! gomez nu a avut nici o treaba cu mingea, dar l-a agatat evident pe carrick! se vede clar la reluare cum jucatorul lui united atinge primul mingea, deci baietel, te sfatuiesc sa nu mai emiti ipoteze fantasmagorice! sau sa incerci macar sa fii obiectiv!

suk_89  •  26 Aprilie 2009, 01:11

a revenit dupa un penalty totatl aiurea acordat d arbitru si de aceea a castigat

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Comentează