INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FOTBALIȘTI

Cei mai mari 7 antrenori din lume au decis » Cine e mai bun, Lionel Messi sau Cristiano Ronaldo? Scorul final

Lionel Messi și Cristiano Ronaldo sunt considerați doi dintre cei mai buni fotbaliști din toate timpurile
Lionel Messi și Cristiano Ronaldo sunt considerați doi dintre cei mai buni fotbaliști din toate timpurile

Articol de - Publicat luni, 27 aprilie 2020 15:04

Șapte nume legendare, Pep Guardiola, Jose Mourinho, Zinedine Zidane, Jurgen Klopp, Diego Simeone, Sir Alex Ferguson și Arsene Wenger, au votat cu Lionel Messi (32 de ani), Barcelona, sau Cristiano Ronaldo (35), Juventus. Și au explicat de ce au ales astfel.

După ce Loți Boloni a făcut o paralelă între Ronaldo și Messi pentru Marca - „Nu pot fi obiectiv. Cristiano va fi mereu băiatul meu, a pornit cu mine. În orice caz, suntem norocoși că ne bucurăm de două monumente, care au încercat să exceleze în ultimii 10-15 ani. Cruyff zicea că este important să fii cel mai bun, dar mai mult contează să stai în top. Îmi amintesc că Ronaldo m-a invitat în 2008 la decernarea Balonului de Aur și mi-a mulțumit. A fost fantastic" -, The Sun a strâns declarațiile a șapte mari antrenori despre duelul celor doi titani ai ultimului deceniu.

PEP GUARDIOLA (Man. City, ex-Barcelona)

  • Favorit: Messi

„Messi e cel mai bun. Clar. Știe cum să joace, să înscrie și să-i facă pe ceilalți să joace. E mereu acolo. Cu tot respectul pentru toți jucătorii, mai ales pentru Ronaldo, Messi e la alt nivel"

ZINEDINE ZIDANE (Real Madrid)

  • Favorit: Ronaldo

„Cristiano e cel mai bun. Messi este marele rival și toți vor să vadă această rivalitate. Dar Ronaldo e fenomenal. Nu există cuvinte care să-l poată descrie. E mult mai bun decât mine, chiar dacă și eu am avut o carieră importantă. El este cel mai mare din toate timpurile"

JOSE MOURINHO (Tottenham, ex-Real)

  • Indecis

„Cred că este nedrept pentru amândoi când cineva spune că unul este mai bun ca altul. Sunt diferiți. E nedrept să-i compari. Pot afirma doar că, atunci când îl aveam pe Ronaldo de aceeași parte, eram un om foarte fericit. Și, când trebuia să joc împotriva lui Messi sau chiar împotriva lui Ronaldo, m-am gândit mult pentru a încerca să-mi ajut echipa să câștige"

JURGEN KLOPP (Liverpool)

  • Favorit: Messi

„Am un singur selfie pe telefonul meu celular. Iar acesta este cu Messi. Cristiano Ronaldo este și el cameră"

DIEGO SIMEONE (Atletico Madrid)

  • Favorit: Messi

"Dacă ar trebui să aleg, aș spune Messi, cel mai probabil. Înconjurat de jucători mari, Messi e mai bun decât Ronaldo"

SIR ALEX FERGUSON (ex-Man. United)

  • Favorit: Ronaldo

„Nu mă înțelegeți greșit, Messi e un jucător fantastic. Dar, pentru mine, asta e diferența. Messi e jucătorul Barcelonei. Dar Ronaldo ar putea să joace și la Stockport County și tot ar marca un hat-trick. Are totul. Poate șuta cu ambele picioare, poate lovi mingea cu capul și e curajos ca un leu"

ARSENE WENGER (ex-Arsenal)

  • Favorit: Messi

„Artistic, Messi e și cel care poate oferi și ultima pasă. E mai creativ decât Ronaldo. Cristiano e mai mult un finalizator, mai tare în aer, mai atletic. Messi, mai artistic. Întotdeauna ești atras un pic mai mult de un jucător precum Messi"

Concluzia: Messi câștigă cu 4-2. Un singur antrenor indecis: Mourinho.

52,3 la sutăeste procentul voturilor primite de Messi (Ronaldo: 47,7%) în sondajul făcut pe site de cotidianul britanic The Sun printre cititorii săi

VIDEO Corriere dello Sport scrie că Juventus ar fi dispusă să accepte o ofertă pentru Cristiano Ronaldo

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Românii din Polonia reiau campionatul cu reguli de carantină: teste, termometre și formulare pentru coronavirus

Premier League nu va mai fi la fel! Schimbare MAJORĂ de regulament de joc pentru finalul sezonului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
1497628620399018
Bud Ik Cris  •  28 Aprilie 2020, 10:35

Pentru a fi cel mai bun în sportul asta tre"sa fi complet, dacă joci fotbal:te faci remarcat peste tot, nu numai la o echipa anume! Și voința lui Ronaldo de a câștiga și a încuraja echipa no va avea messi niciodată,!

kostyca43
kostyca43  •  27 Aprilie 2020, 22:59
Postat de Diana Ghetau pe 27 Aprilie 2020, 22:38

Logica ta spune ca : 1 .messi e ajutat enorm de echipa. 2 . Ronaldo , joaca singur impotriva tuturor si castiga. El centreaza , apara, dribleaza,da cu capul...... Nu intelege gresit ! Super fenomene amandoi.probabil cei mai buni din istorie ! Dar argumentele tale tradeaza super fanul lui ronaldo ,din tine. Ps : daca Ronaldo ar juca in nationala romaniei....avem garantat castigata cupa mondiala ?;)

Cred ca amândoi sant cei mai buni din istorie,doar subliniam faptul ca Ronaldo a jucat și joaca fantastic la mai multe echipe cu diverse stiluri de joc,tari,campionate diferite pe când Messi excelează doar la Barca.Desigur nu avut ocazia sa joace și la alte echipe și nu cred ca va avea. Sincer la ce echipa are Argentina ma așteptăm sa o văd campioana mondiala

1988994827794479
Diana Ghetau  •  27 Aprilie 2020, 22:45
Postat de ge0x pe 27 Aprilie 2020, 17:16

Hai ca nu are rost. Ronaldo a fost meseriaș si la națională si la Sporting si la Manchester United si la Real Madrid si la Juventus. Nu zic ca Messi nu e meseriaș, dar doar la Barcelona. Chiar si la Argentina a fost cam eșec si Argentina are jucatori tată. Cand o lua Messi vreun trofeu si cu alta echipă decat Barcelona si o da o căruță de goluri ca Ronaldo, discutăm..

Finala under 20 luata , finala de campionat mondial jucata si alte 2 finale pierdute cu nationala argentinei.... Ne *** dar....am vrea si noi cu Romanica noastra nationala asa esecuri :)))) De unde scoateti logica asta ba fratilor ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează