INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Josep Guardiola exclude o întoarcere pe banca Barcelonei: "Dacă mă vedeţi înapoi, daţi-mi un ciocan în cap!"

Articol de - Publicat miercuri, 04 martie 2015 00:00 / Actualizat marti, 03 martie 2015 20:07

Antrenorul spaniol al lui Bayern, 44 de ani, care ar putea ajunge la Man. City în 2016, a fost implicat într-un accident rutier: i s-a rupt cablul de frînă şi a intrat într-un VW Polo

Pep mai are doi ani de contract cu Bayern şi toţi se întreabă care va fi viitoarea destinaţie: "naţionala" Qatarului sau Manchester City. Prima variantă, pentru legătura foarte strînsă cu forul de la Doha şi cu Mondialul din 2022. A doua, pentru prietenia cu Ferran Soriano şi Txiki Begiristain, directorul executiv şi directorul sportiv de la City, amîndoi fiind în trecut la Barcelona.

Un lucru e sigur: Guardiola, 44 de ani, nu se va întoarce pe Camp Nou. Potrivit jurnalului online El Confidencial, antrenorul le-ar fi spus prietenilor: "Dacă mă vedeţi înapoi la Barca, daţi-mi un ciocan în cap!".

Week-end-ul n-a fost prea liniştit pentru catalan. Duminică, la două zile după 4-1 cu FC Koln, Pep a făcut accident. I s-a rupt cablul de frînă, a pierdut controlul bolidului, un Audi RS6, şi a tamponat din spate un Polo. Norocul lui, nimeni n-a păţit nimic.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (4)
rattlesnake1986
rattlesnake1986  •  04 Martie 2015, 11:27

Cablu de frana la Audi RS6? :))) Theodor Jumatate, nu doar numele e de tine, cred ca ai si jumatate de creier, prietene... Penibil.

dash.berlin
dash.berlin  •  04 Martie 2015, 10:01
Postat de polistul68 pe 04 Martie 2015, 09:50

...nu cunosc in amanunt masina, dar sunt 99% ca sistemul de frinare nu e prin cablu, ci hidraulic...oricum, stire gen tabloid....

Normal :) Sistemele de franare cu cablu au murit din anii ''90 :) Ar trebui sa se documenteze, mai ales ca vorbesc despre un S adica modelul exclusivist al firmei care are pe el tot ce-i mai bun dpdv tehnologic la ora actuala .

polistul68
polistul68  •  04 Martie 2015, 09:50
Postat de dash.berlin pe 04 Martie 2015, 09:13

Ciudat...eu l-am vazut mereu la volanul unei singuri masini.Un Audi S8. Dar cum Audi e unul dintre sponsorii lui Bayern, posibil sa fi primit si un S6. Dar un lucru imi este foarte greu sa-l cred, si anume ca la un Audi S6 de ultima generatie se poate rupe cablul de frana :)

...nu cunosc in amanunt masina, dar sunt 99% ca sistemul de frinare nu e prin cablu, ci hidraulic...oricum, stire gen tabloid....

Vezi toate comentariile (4)
Comentează