INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIVERPOOL - CRYSTAL PALACE 4-3

LIVERPOOL - CRYSTAL PALACE 4-3 // Liverpool și Crystal Palace au oferit un meci nebun în Premier League: 7 goluri, răsturnări de scor și o eliminare

Liverpool - Crystal Palace // FOTO: Reuters +6   FOTO
Liverpool - Crystal Palace // FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 ianuarie 2019 19:19

Liverpool s-a impus în fața celor de la Crystal Palace, 4-3, după un meci nebun în etapa a 23-a din Premier League.

După un început de repriză echilibrat, Crystal Palace a deschis scorul în minutul 34. Townsend a șutat perfect de la 12 metri, iar Alisson nu a putut interveni.

După pauză, Liverpool a marcat de două ori în 7 minute. Salah a înscris în minutul 46, după ce a împins mingea din 6 metri, pe lângă portarul advers, iar Roberto Firmino a șutat la colțul lung de la 13 metri.

Crystal Palace nu a renunțat la luptă și a egalat în minutul 65, prin Tomkins, care a marcat cu o lovitură de cap. Salah a făcut 3-2 în minutul 75. Atacantul a împins mingea în plasă de pe linia porții, după ce goalkeeperul Speroni a respins greșit balonul. După ce James Milner a fost eliminat în minutul 89, Sadio Mane a făcut 4-2, marcând cu un șut din interiorul careului. Scorul final a fost stabilit în minutul 90+4, când Meyer a șutat de la 15 metri.

După 23 de etape, Liverpool este lider. „Cormoranii” au 60 de puncte, cu 7 peste Manchester City, care are un meci în minus. Crystal Palace este pe 14, cu 22 de puncte.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
digei
digei  •  19 Ianuarie 2019, 22:12

Liverpool e singura echipa la meciurile careia merita sa te uiti. Dramatism cap-coada, angajament total, atmosfera incredibila pe Anfield.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează