INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BEŞIKTAŞ

Lucescu nu pleacă de la Şahtior » A refuzat oferta celor de Beşiktaş

Lucescu nu vrea să se întoarcă acum în Turcia
Lucescu nu vrea să se întoarcă acum în Turcia

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 februarie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 27 februarie 2011 18:12

Rezultatele modeste obţinute de Beşiktaş în campionat i-au făcut pe turci să se gîndească la o schimbare pe banca tehnică.

Bernd Schuster nu mai este dorit la echipă şi turcii au început să caute un nou antrenor. S-a vorbit de Rafa Benitez, Eric Gerets şi Christoph Daum. Conducătorii echipei de pe Inonu nu l-au uitat nici pe Mircea Lucescu, deşi aducerea este aproape imposibilă.

Lucescu se simte foarte bine în Ucaina şi nu se gîndeşte momentan să plece de la Şahtior Doneţk. Acest lucru i l-a transmis şi preşedintelui lui Beşiktaş susţine presa din Turcia.

DOUĂ SEZOANE PE INONU
Mircea Lucescu a antrenat-o pe Beşiktaş două sezoane. Plecat de la Galatasaray după triumful în campionat, în sezonul 01/02, antrenorul român a mers la Beşiktaş, echipă cu care a avea să se cîştige titlul în sezonul următor, cînd clubul îşi sărbătorea centenarul, iar fanii "vulturilor negri" nu îl vor uita niciodată.

APROAPE DE O CALIFICARE ISTORICĂ
După ce a învins cu 3-2 pe Olimpico, în manşa tur a optimilor Ligii Campionilor, Mircea Lucescu este aproape de o performanţă istorică cu Şahtior. Poate obţine pentru prima dată calificarea în sferturile celei mai importante competiţii inter-cluburi din Europa.

Playtech: Împăcare senzațională! Ce mare FOTBALIST s-a întors la soție: ”Era lesa cam scurtă”


Comentarii (2)
vallym
vallym  •  27 Februarie 2011, 18:32

ce prost esti, numai sa te gandesti la asa ceva, el a facut si va face performante la o echipa precum Sahtior, care va disparea dupa plecarea lui...

submarina
submarina  •  27 Februarie 2011, 18:23

s-ar putea sa-si schimbe parerea dupa returul cu Roma de la Donetk...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează