INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  UEFA

Michel Platini sugerează de ce Messi cîștigă tot cu Barcelona și nimic cu Argentina: "Un jucător mare are în spate o echipă mare"

Articol de - Publicat sambata, 18 iulie 2015 00:00

După nominalizările pentru jucătorul anului, Michel Platini a dat un interviu pentru ESM (European Sports Media) și a găsit o explicație a antitezei "Messi campion cu Barca - Messi învins cu Argentina".

"Leo e incredibil, dar o formație întreagă joacă pentru el. Messi a devenit mare fotbalist pentru că are în spate o echipă mare", a declarat președintele UEFA, avînd un exemplu și din trecut: "S-a întîmplat la fel cu Cruyff. Johan făcea diferența la Ajax, dar Ajax îl ajuta enorm întotdeauna. Altfel nu se poate. E un joc colectiv".

10 nominalizăripentru jucătorul anului UEFA: Messi, Neymar, Suarez (Barca), Ronaldo (Real), Buffon, Pirlo, Tevez, Vidal, Pogba (Juventus), Hazard (Chelsea)

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează