INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Mutare senzațională! Arsenal vrea un jucător care a marcat împotriva României la Euro!

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Andrei PospaiJURNALISPORT - Publicat sambata, 03 decembrie 2016 17:51

Curg ofertele pentru Dimitri Payet! Săptămâna trecută, Machester United anunțase că a pregătit o ofertă consistentă pentru francez.

De curând însă, pe fir a intrat și Arsene Wenger, care este hotărât să-l aducă din ianuarie pe atacantul "cocoșilor" la Arsenal!

Strategul “tunarilor” e convins că venirea francezului, care a strălucit în vară la Euro 2016, va spori șansele la titlu ale londonezilor. Momentan, Payet se zbate în subsolul Premier League cu West Ham.

“A fost mereu un mare talent, chiar dacă a avut perioade oscilante. L-am urmărit deseori, îl știu de multă vreme”, a declarat, sigur pe sine, Wenger, conform The Sun.

De altfel, tehnicianul îl știe pe Payet de pe vremea cînd acesta juca în Franța: “Payet a jucat la Saint-Etienne și l-am remarcat încă de atunci. La 29 de ani are toate atributele pentru a fi un jucător de top. S-a maturizat, a ajuns la echipa națională și a devenit din ce în ce mai consistent în joc”.

În vară, după evoluția fantastică de la Euro 2016 (3 goluri în tricoul "cocoșilor", unul chiar împotriva României), West Ham îi oferea un contract fabulos lui Payet: 140,000 de euro pe săptămână pentru 5 ani! Acum, “ciocănarii” par să fi devenit o pălărie mult prea mică pentru francez. West Ham se bate pentru evitarea retrogradării, iar ecourile sezonului trecut, când francezul făcea un sezon de excepție și era desemnat de club “fotbalistul anului”, s-au stins treptat, rămânînd doar o amintire frumoasă.

40 de milioane de €cere West Ham pentru a renunța la serviciile lui Dimitri Payet

Mai mult, miercuri, în meciul din Cupa Ligii contra lui United (scor 1-4), fotbalistul de 29 de ani a fost o umbră, West Ham jucând, practic, în 10 oameni, iar oficialii "ciocănarilor" sunt din ce în ce mai iritați de faptul că Payet pare mai mult cu gândul la un transfer decât la lupta din subsolul Premier League! Cu toate acestea, ei se gândesc să-i facă o nouă ofertă atacantului.

Binecuvântat cu o tehnică excepțională și cu un simț al driblingului foarte dezvoltat, Payet a fost cumpărat de West Ham de la Marsilia anul trecut, pentru 15 milioane de euro, și a evoluat de atunci în 41 de partide.

sursa: thesun.co.uk

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
onduku
onduku  •  04 Decembrie 2016, 00:50

Asta-i bun spre deosebire de altii pe care i-a adus Wenger in ultima perioada.

haideusicfr
haideusicfr  •  03 Decembrie 2016, 18:10

Asta parca e cotonogarul ce l-a accidentat in finala pe Ronaldo. Bun jucator.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează