INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Incredibil! „Film” pentru adulți turnat în toaleta stadionului, în timpul meciului fostei echipe a lui Rareș Ilie » Reacția clubului

Conducerea clubului OGC Nice, formație ce ocupă locul 7 în clasamentul Ligue 1, a depus o plângere la poliție, pentru că în interiorul unei toalete din interiorul propriei arene, Allianz Riviera, a fost turnat un film pentru adulți. 
Foto: Imago
Conducerea clubului OGC Nice, formație ce ocupă locul 7 în clasamentul Ligue 1, a depus o plângere la poliție, pentru că în interiorul unei toalete din interiorul propriei arene, Allianz Riviera, a fost turnat un film pentru adulți. Foto: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 15 februarie 2023 10:25 / Actualizat miercuri, 15 februarie 2023 11:57

Conducerea clubului OGC Nice, formație ce ocupă locul 7 în clasamentul Ligue 1, a depus o plângere la poliție, pentru că, în interiorul unei toalete din interiorul propriei arene, Allianz Riviera, a fost turnat un film pentru adulți. 

Totul s-a întâmplat pe data de 29 ianuarie, atunci când gruparea de pe coasta de sud a Franței a câștigat în fața lui Lille, scor 1-0, în etapa cu numărul 20 din Ligue 1, scriu francezii de la rmcsport.bmftv.com. 

Dialog aprins, în contradictoriu, între Ștucan și Dragomir: „Adică eu sunt căcăcios și brută?”
FCSB
Dialog aprins, în contradictoriu, între Ștucan și Dragomir: „Adică eu sunt căcăcios și brută?”

Film pentru adulți înregistrat în timpul meciului dintre Nice și Lille, din Ligue 1

Într-un videoclip apare o femeie blondă, cu fața acoperită, care a spus că își propusese să găsească o persoană necunoscută cu care să „întrețină relații sexuale” în incinta arenei. Aceasta a reușit să îl convingă pe un bărbat aflat pe stadion să îi îndeplinească fantezia, scriu cei de la Le Parisien. 

Nice Eco Stadium, compania care se ocupă cu administrarea stadionului Allianz Rivera, a depus de asemenea plângere la poliție, cerând ca vinovații să fie pedepsiți. 

„După ce am luat aflat şi după ce am analizat situaţia, compania Nice Eco Stadium a decis să depună o plângere pentru asocierea imaginii stadionului cu activitate pornografică”, mai arată sursa citată. 

Nice, 5 victorii în ultimele 6 meciuri disputate în Ligue 1

După demiterea lui Lucien Favre (65 de ani), Nice a arătat o formă foarte bună în campionat, înregistrând 5 victorii și un egal în ultimele 6 runde ale campionatului Franței. Mai jos, rezultatele avute de Nice după despărțirea de tehnicianul elvețian. 

  • Nice - Montpellier 6-1
  • Reims - Nice 0-0 
  • Nice - Lille 1-0 
  • Lens - Nice 0-1
  • Marseille - Nice 1-3
  • Nice - Ajaccio 3-0

VIDEO. Rezumat: Nice - Ajaccio 3-0 

Citește și: 

Ultrașii lui Bayern Munchen, protest vulgar împotriva miliardarilor de la PSG: „70 de euro? N-am ajuns încă să fim Neymar”

Ciprian Tătărușanu i-a dat pe spate pe italieni, după prestația cu Tottenham: „Un zid, o mașinărie! O performanță convingătoare”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (7)
firfirel_postacul_ciobanului
firfirel_postacul_ciobanului  •  16 Februarie 2023, 12:43
Postat de VanBasten pe 15 Februarie 2023, 15:48

Sunt sanse mari ca Andra sa fie personajul principal din film.

Io cred că personajul principal e ***' ăla de 34 de ani... din articolul de ieri. L-au chemat pe Allianz Riviera să spargă gheața... în fața fanilor pătimași ai lui Nice.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

flob
flob  •  15 Februarie 2023, 16:19

Rareș Ilie încă este a lui Nice. Deci nu prea este "fosta".

VanBasten
VanBasten  •  15 Februarie 2023, 15:48
Postat de brentford pe 15 Februarie 2023, 12:42

Andra are o pasiune jurnalistica legata de momente de...pomina,botox,silicon si "legaturi balnavicioase". O iertam,e doar o studenta cu ambitii mari..***

Sunt sanse mari ca Andra sa fie personajul principal din film.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează