INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LORIENT - NICE 0-1

Nota 0 la purtare » Balotelli, al doilea cartonaș roșu la Nice: ”M-a înjurat în engleză”

Articol de - Publicat luni, 20 februarie 2017 00:00

Pe 2 octombrie, în prelungirile meciului Nice - Lorient (2-1), când și marcase golul victoriei, Mario Balotelli a fost eliminat. Totuși, câteva zile mai târziu, după ce faza a fost analizată, al doilea cartonaș galben a dispărut. Automat, și cel roșu!

Italianul n-a terminat nici returul pe gazon. Și nimeni nu îl va ierta acum. Sâmbătă seară, la Lorient - Nice (0-1), arbitrul Tony Chapron a observat că atacantul l-a ținut în duel pe Zargo Touré, dictând lovitură liberă pentru gazde. Mario s-a uitat urât la "central", insultându-l. "L-am auzit. M-a înjurat în engleză, de aceea l-am eliminat. Nu vreau să vă zic ce mi-a spus. Ceva uzual". Era minutul 68.

L'Équipe i-a dat 1 (maximum e 10). Și Balotelli devine cel de-al 11-lea jucător, din sezonul 1998-1999, care primește nota 1 în cotidianul sportiv francez. Dar Nice Matin a fost și mai drastic. 0!
Peninsularul mai luase un "roșu" pe 21 decembrie, în finalul partidei cu Bordeaux. Atunci, a scăpat doar cu o etapă suspendare.

"Credeți că Mario plătește pentru reputația sa? Cartonaș roșu din cauza numelui? E ridicol! Arbitrii sunt imparțiali. Dacă trebuie eliminat, îl elimină. Dacă nu trebuie eliminat, nu o fac"
Lucien Favre, antrenor Nice

6 cartonașe roșiia primit Balotelli în 206 meciuri de campionat jucate în întreaga carieră: 3 la Man. City, două la Nice și unul la Milan

11 goluria marcat Balotelli la Nice: 9 în Ligue 1, plus cele din Europa League și Cupa Ligii Franței

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează