INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIGUE 1

Out 9 luni! Arbitrul care a faultat un jucător de la Nantes va fi obligat să se retragă după 20 de ani de carieră

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat marti, 16 ianuarie 2018 12:55

Tony Chapron și-a recunoscut greșeala gravă, din meciul Nantes - PSG, însă nu va fi iertat de Comisia de Disciplină pentru tot scandalul provocat. Centralul de 45 de ani va fi obligat să se retragă după 20 de ani de carieră.

Nantes - PSG 0-1 va fi foarte probabil ultimul meci condus de Tony Chapron. Arbitrul francez de 45 de ani a fost suspendat "până la noi ordine", însă sancțiunea pregătită de Comisia de Disciplină a Ligue 1 va fi mare. 9 luni va sta pe bară centralul, considerat de mulți fotbaliști și oficiali ca "arogant și mult prea deștept față de restul". Așa cum i-a tratat pe jucătorii lui Ranieri, veniți să protesteze uluiți, după eliminarea lui Diego Carlos.

screenshot 2

"A greșit ca bărbat"

"Sunt două personaje într-un singur om, arbitrul și bărbatul, cu linii de conduită complet diferite. Gestul său e al unui bărbat, nu al centralului. Și ca orice bărbat, a avut un moment de absență. Arbitrul nu ar fi reacționat niciodată astfel", a încercat să-l cauționeze formatorul său, Jean-Pierre Paugier, fost președinte al Comisiei regionale de arbitraj din Normandia Inferioară. La fel UNFP, Sindicatul jucătorilor profesioniști: "Arbitrii rămân oameni înainte de toate. Să le recunoaștem dreptul de a mai greși, iar domnul Chapron a admis deja culpa".

Kita a cerut excluderea

Probabil că al doilea "galben" arătat aiurea de Tony brazilianului care l-a dezechilibrat involuntar va fi anulat. Cel ce face tackling e arbitrul, care, așa cum ceruse președintele "canarilor", Waldemar Kita, va fi exclus.

389 de meciuria fluierat Tony Chapron în Ligue 1 și Ligue 2, în cariera începută în 1996, acordând 146 de "galbene" și 104 "roșii"

"La experiența lui, să comiți o greșeală atât de gravă nu e consecința hazardului. Tony și-a pierdut pasiunea și a clacat"un fost coleg al lui Chapron

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
205385333245464
Livi Andrei  •  16 Ianuarie 2018, 15:22

Ar fi interesant de urmarit cat s-a pariat in asia pe cartonas rosu...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează