INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

Răsturnare de situaţie în cazul lui Mourinho » Ipoteză surprinzătoare lansată de jurnaliştii englezi

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 aprilie 2016 14:35

Jose Mourinho ar putea reveni pe Santiago Bernabeu, în cazul în cazul în care Real Madrid va fi eliminată de Wolfsburg din Champions League!

Oficialii lui Manchester United nu au luat încă o decizie privitoare la cine va fi antrenorul echipei din sezonul viitor, astfel că Mourinho ar putea lua în calcul o revenire pe banca madrilenilor.

Jurnaliştii de la Mirror susţin că Van Gaal ar putea continua pe banca "diavolilor", dacă va reuşi să se claseze în primele patru în Premier League şi să se califice în sezonul următor de Liga Campionilor.

După eliminarea din Cupa Regelui şi cu şanse minime la titlu, Real se află într-o situaţie delicată după ce a pierdut în manşa tur a "sferturilor" Champions League contra lui Wolfsburg, scor 0-2.

Preşedintele Realului, Florentino Perez a mai încercat să obţină semnătura portughezului şi în ianuarie, dar Mourinho a refuzat oferta, crezând că va ajunge pe banca lui United.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
10153324563120690
Stoica Relu  •  08 Aprilie 2016, 18:53
Postat de Manu Ion pe 08 Aprilie 2016, 16:21

Stire marca gsp !! Prostilor nu Mai dezinformati iubitori de FOTBAL cu minciunile coastre. Mou a semnat deja cu o echipa si stiti si voi !!! Mincinosilor.

Eu am citit o stire cum ca Mourinho are doar un precontract cu Manchester si asta daca Van Gaal nu prinde loc de UCL el vine la Manchester.Deci nu i batut in cuie deloc ,cum spui tu.Surse din cadrul lui Manchester spun ca boardul nu prea l ar vrea pe Mou chiar daca Ferguson pledeaza pt el pe motiv ca Mou nu i genul de antrenor care promoveaza tineri,pe langa faptul ca e un antrenor foarte costisitor si ca mai degraba l ar dori pe Geegs sa continue munca lui Van Gaal...Deci nu i deloc asa cum spui tu.Dupa parerea mea,nu l vad pe Mourinho indicat pentru Manchester.Aceasta echipa a jucat mereu ofensiv ,sfacand spectacol,ori lusitanul e taman pe invers,fara spectacol,doar la scor..

10153324563120690
Stoica Relu  •  08 Aprilie 2016, 18:46
Postat de dinamo_fan pe 08 Aprilie 2016, 15:49

Mutu a fost toata viata un cocalar care la noi a fost lider de generatie pentru ca am avut o generatie de rebuturi. S-a dus in Aglia sa traga pe nas si tu il scoti cumva pe Mourinho vinovat ca n-a facut ce ? acte de caritate ? Ce putea sa faca Mourinho cand Mutu avea alte prioritati in viata ? Pana sa fie prins dopat Mutu a tot avut sprijinul lui Mourinho. Dupa incident era caz inchis.

Tu stii care a fost conflictul dintre Mutu si Murinho de il tii asa in brate pe Murinho?Daca nu stii ,de ce naiba vorbesti?Daca nu stii cauta ma si iti voi explica eu adevarul si atunci o sa vezi ca Murinho al tau nu e chiar omul de care vorbesti tu.Sunt foarte multi fotbalisti din fotbalul european care stramba din nas la auzul lui Murinho.Sincer,nu l vad vre un mare tactician.Afar de fundul in poarta si contra nu stie nimic.La ce jucatori a avut la Chelsea sau Real trebuia sa fie plin de trofee,dar singurul trofeul continental l a luat UCL cu Inter,o echipa care juca oricum stilul ala si cu Porto la fel,cu cel mai urat stil de joc...Cartu daca vrea ii da lectii..Dupa mine El face atmosfera in vestiar pentru ca se crede numarul 1 si de aici polemici si scandaluri cu diferiti jucatori..Mutu nu i usa de biserica si nici primul care trage pe nas.Cred ca toti fotbalisti se dopeaza mai mult sau mai putin si trag pe nas,doar ca pe Mutu ,Murinho l a pandit,pentru ca romanul a avut tupeu sa i spuna in fata cum sta treaba cand acesta la facut ***.D aia iti spun,daca nu stii nu mai vorbi.Murinho la comandat testul dupa ce cineva din anturajul lui Mutu l a instintat pe lusitan ca a tras pe nas ..Asta cand acolo erau cel putin 7-8 jucatori de la Chelsea ,unii dintre ei titulari.Murinho e un *** ca si caracter si un pic peste mediu ca antrenor, dar foarte norocos!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

manutd.steaua
manutd.steaua  •  08 Aprilie 2016, 18:24

adica voi spuneti ca astia de la United,sunt asa ***,incat ar mai tine inca un an *** care a demonstrat ca exista in lumea asta antrenor si mai slab decat Moyes ala,nu???mda,il mai tin un an,sa termine eventual tot pe 4,sau pe 7,sa joace asa cum o fac acum,adica dezastruos si sa cheltuie bani absolut degeaba,ca inafar de 2-3 jucatori,nu se vede nimic din cele 250 de milioane cheltuite fix aiurea!eu zic ca abia astepta sa-l zboare pe acest distrus,care a demonstrat ca este incredibil de mic si slab,pt campionatul Angliei!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează