INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SCANDAL

Roy Keane a terorizat un şofer de taxi! Irlandezul l-a înjurat dintr-un motiv ridicol

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 31 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat sambata, 31 ianuarie 2015 12:30

Roy Keane, fostul căpitan al celor de la Manchester United, a fost implicat vineri într-un scandal cu un şofer de taxi, într-un oraş de lîngă Manchester.

Potrivit informaţiilor, irlandezul a oprit lîngă două taxiuri, pentru a scoate bani de la un bancomat, iar un taximetrist l-a recunoscut şi l-a salutat. Pentru că nu a primit nici un răspuns, acesta i-a spus lui Keane că ar trebui să zîmbească mai des.

Roy Keane s-a urcat în maşina proprie, dar înainte să plece s-a uitat la taximetrist şi a început să îi adreseze injurii şi să îi arate semne obscene. Ulterior, Keane a coborît din maşină şi s-a îndreptat către taximetrist, continuînd să-l înjure şi să ţipe.

Această scenă a fost văzută de mai multe persoane, care au declarat că şoferul taxiului era terorizat de Keane şi chiar şi după ce acesta a plecat, taximetristul a rămas împietrit.

Poliţia a fost anunţată de acest incident şi urmează să investigheze cazul.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
bodyoflies
bodyoflies  •  31 Ianuarie 2015, 13:12

Zici căi ftatele lui Bin Laden. =))))))

darthplagueisthewise
darthplagueisthewise  •  31 Ianuarie 2015, 13:11
Postat de caelius pe 31 Ianuarie 2015, 12:29

Unde ai citit tu ca e scotian?

"Potrivit informaţiilor, scoţianul a oprit ..." asa scriu jurnalistii lu' peste prajit in titlu d epe prima pagina, doar daca deschizi articolul este corectat.....

caelius
caelius  •  31 Ianuarie 2015, 12:29

Unde ai citit tu ca e scotian?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează