INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AFACERE

Ryan Reynolds, starul din Deadpool, și-a cumpărat echipă de fotbal și visează la Premier League și Liga Campionilor: „Vrem să facem o forță globală”

Ryan Reynolds și Rob McElhenney au cumpărat clubul de fotbal AFC Wrexham, după ce fanii galezi au votat pentru preluarea echipei de către cele două staruri de la Hollywood.
Ryan Reynolds și Rob McElhenney au cumpărat clubul de fotbal AFC Wrexham, după ce fanii galezi au votat pentru preluarea echipei de către cele două staruri de la Hollywood.

Articol de - Publicat luni, 16 noiembrie 2020 21:03 / Actualizat luni, 16 noiembrie 2020 21:09

Ryan Reynolds, starul din filmul de succes Deadpool, și Rob McElhenney au cumpărat clubul de fotbal AFC Wrexham, după ce fanii galezi au votat pentru preluarea echipei de către cele două staruri de la Hollywood.

Fanii clubului din National League (divizia a 5-a engleză) au susținut preluarea echipei de către cei doi actori într-o proporție covărșitoare: 98.6% din voturi au fost pozitive.

Într-un videoclip postat pe contul de Twitter al clubului, noii acționari ai echipei au prezentat, într-un mod bizar, noul sponsor, Ifor Williams Trailers: "Am devenit noii propietari ai echipei AFC Wrexham și acesta este noul sponsor al clubului. Poate că nu ați auzit niciodată de Wrexham, de Racecourse Ground sau de Ifor Williams, dar în curând o să faceți acest lucru. Le mulțumim suporterilor echipei pentru că au avut încredere în noi".

23 de Cupe ale Țării Galilora câștigat Wrexham, fiind cea mai titrată echipă din competiției

Înainte de votul pentru preluarea echipei, cei doi actori le-au transmis suporterilor că vor s-o ducă pe AFC Wrexham la cel mai înalt nivel, într-o întâlnire care a avut loc pe platforma Zoom: "Acesta este al 3-lea cel mai vechi club de fotbal de pe planetă și nu vedem de ce nu am putea să facem din Wrexham o forță globală".

După întâlnirea virtuală cu suporterii, cei doi actori au promis că vor îmbunătăți echipa și că întotdeauna îi vor învinge pe rivalii Chester în derby-ul "Cross-border".

Ryan Reynolds, starul din Deadpool, și-a cumpărat echipă de fotbal și visează la Premier League și Liga Campionilor: „Vrem să facem o forță globală”
Ryan Reynolds

Cine este AFC Wrexham

Wrexham este un club de fotbal profesionist din Țara Galilor ce evoluează în National League, liga a 5-a din Anglia. Cunoscuți că "Dragonii Roșii", formația antrenată de Dean Keates se află pe locul 14 în acest sezon, cu 7 puncte obținute în 6 partide. Echipa înființată în octombrie 1864 evoluează pe Racecourse Ground, o arenă cu peste 10.000 de locuri.

Întâlnire cu Petrolul Ploiești în cupele europene

Înainte de anii 2000, formația din Wrexham a evoluat în opt ediții de Cupa Cupelor. Cea mai bună performanță a galezilor a fost în sezonul 1975-76, când au fost eliminați în sferturile competiției de Anderlecht, echipă ce avea să câștige trofeul în acel an. La ultima participare, în sezonul 1995/96, AFC Wrexham a fost eliminată de Petrolul Ploiești, în primul tur al competiției. Meciul tur s-a terminat cu o remiză "albă", iar "Lupii galbeni" s-au impus cu 1-0 pe vechiul stadion "Ilie Oană".

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Pleacă de la Dinamo Kiev? Mircea Lucescu, furios: „Vor să-mi facă rău!”

Ostatici pe aeroport! Aubameyang și colegii gabonezi, lăsați fără pașapoarte în Gambia!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
goggu.mecanicul
goggu.mecanicul  •  17 Noiembrie 2020, 22:26

au mai incercat actori sa preia echipe de fotbal, cum e ala de la bollyood pe nume salman khan , de ii preluase pe aia din prima liga indiana si acum au ajuns in faliment

22robert03
22robert03  •  17 Noiembrie 2020, 06:41

Ha ha ha Buna gluma sa se rezume la Aviator Gin

jasperhit
jasperhit  •  16 Noiembrie 2020, 22:19
Postat de Piramidon Quijote pe 16 Noiembrie 2020, 21:54

Bine-bine , dar cine-i mac ?

Rob McElhenney

Vezi toate comentariile (12)
Comentează