INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Scandal uriaș la Roma! „De Rossi a acționat în culise împotriva lui Totti!” DDR amenință cu tribunalul!

Articol de - Publicat vineri, 31 mai 2019 12:22

De Rossi, care a părăsit clubul giallorosso după 18 ani, ar fi condus un grup de „senatori” care au contribuit la retragerea lui Totti, dar și la debarcarea antrenorului Di Francesco și a directorului sportiv Monchi, susține La Repubblica

Articolul din La Repubblica, scris de Carlo Bonini și Marco Mensurati, „Haos la Roma”, transformă Cetatea Eternă într-un vulcan. Și explică într-o măsură îndepărtarea lui Daniele De Rossi la aproape 36 de ani, 18 petrecuți pe „Olimpico”.

Potrivit jurnalului roman, DDR a condus grupul „senatorilor” giallorossi, Kolarov - Džeko - Manolas, împotriva legendarului Francesco Totti, forțând retragerea sa, în 2017. Și tot el a contribuit decisiv la concedierea antrenorului Eusebio Di Francesco și a directorului sportiv Monchi, pe 7 martie, după eliminarea din „optimile” Ligii Campionilor.

Reacția clubului nu a întârziat. Președintele James Pallotta susține că „totul e fals”, iar De Rossi amenință cu tribunalul. „Sunt îngrozit. Trebuie să răspund”, le-ar fi spus Daniele apropiaților, conform Corriere dello Sport. „Dacă aș fi fost un sac de rahat, unul care l-ar fi lucrat pe Francesco, unul care i-ar fi lucrat pe Baldini și Di Francesco, nu mi s-ar fi oferit postul de viceadministrator-delegat”.

La Repubblica mai dezvăluie ceva: în această vară, acei „senatori” vor părăsi formația romană. După DDR, și Kolarov, și Džeko, și Manolas.

„Totul e un film SF. E un lucru grav, pe care nu-l pot accepta. În acel e-mail care ar fi fost trimis patronului nu e nicio referire la mine, eu împotriva lui Totti, Di Francesco și Monchi, ci se vorbește doar de «senatori» nemulțumiți de metodele de antrenament”
Daniele De Rossi, fost jucător al Romei

616meciuri a jucat Daniele De Rossi la AS Roma, pentru care a marcat 63 de goluri

Citește și:

Diego Maradona, dezvăluiri șocante: „De duminică până miercuri, eram pe cocaină!” + cum scăpa la teste

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează