INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Tito Vilanova îi răspunde lui Guardiola: "Nu a fost lîngă mine, deşi aveam nevoie de el"

Tito Vilanova, foto: reuters
Tito Vilanova, foto: reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 16 iulie 2013 00:00 / Actualizat marti, 16 iulie 2013 15:17

Antrenorul Barcelonei, Tito Vilanova, i-a răspuns lui Pep Guardiola, fostul principal al echipei catalane, cel despre care spune că nu a fost alături de el atunci cînd se lupta cu cancerul

Antrenorul în vîrstă de 44 de ani s-a luptat cu cancerul tiroidian în sezonul care a trecut şi a fost nevoit să traverseze Atlanticul pentru o operaţie de urgenţă.

"Guardiola m-a vizitat două zile la New York. El credea că e mai bine să nu ne vedem. Este prietenul meu şi aveam nevoie de el cînd m-am operat. Apoi, am început tratamentul şi timp de două luni nu m-a vizitat. Nu din vina mea. Eu eram singur acolo şi, ca prieten, mă aşteptam la mai multe din partea lui. Nu cred că am fost folosit de conducere pentru a-l ataca pe Pep. Sînt oameni care s-au urcat în avion şi au venit să mă viziteze. El a procedat cum a procedat, dar eu nu aş fi făcut ca el", a explicat Tito Vilanova pentru Marca.

Într-o conferinţă de presă, Pep l-a atacat pe preşedintele Barcelonei
Pep Guardiola era ultima persoană de la care te-ai fi aşteptat să atace Barcelona! Clubul cu care s-a lansat în fotbalul mare şi la care s-a întors apoi ca antrenor, pentru a cîştiga 14 trofee între 2008 şi 2012. Dar a făcut-o! În urmă cu cîteva zile, în plină conferinţă de presă la Bayern, tehnicianul spaniol s-a dezlănţuit, surprinzător, împotriva foştilor săi şefi: "S-au folosit de boala lui Tito Vilanova ca să-mi facă rău. N-am să uit asta niciodată!".

Pep îi consideră pe conducătorii catalani principala sursă de "neadevăruri" a ziarelor, care au scris, după plecarea sa în SUA, despre o răcire a relaţiei cu fostul secund, Tito Vilanova, bolnav de cancer: "Dacă nu m-am văzut cu Tito la New York, cînd a venit la tratament, a fost pentru că nu s-a putut, nu fiindcă n-aş fi vrut!"

Bayern şi Barcelona vor disputa un meci amical în această vară, pe 24 iulie.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (28)
thumbzilla..
thumbzilla..  •  19 Iulie 2013, 00:36
Postat de undoitrei pe 17 Iulie 2013, 11:30

Da ce vroiai mah? Sa te tina de mana? Fii barbat si treci peste.

Ai vorbit si tu ca sa nu taci din gura :|

undoitrei
undoitrei  •  17 Iulie 2013, 11:30

Da ce vroiai mah? Sa te tina de mana? Fii barbat si treci peste.

dreamer123
dreamer123  •  16 Iulie 2013, 23:45

doar ei stiu adevarul...nimeni altcineva....

Vezi toate comentariile (28)
Comentează