INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BAYERN

VIDEO Thomas Tuchel, în război cu televiziunile și cu analiștii! Ce reacție a avut Bayern la adresa antrenorului său

Thomas Tuchel/ foto Imago Images
Thomas Tuchel/ foto Imago Images

Articol de - Publicat luni, 06 noiembrie 2023 11:27 / Actualizat luni, 06 noiembrie 2023 12:25

Antrenorul lui Bayern, Thomas Tuchel, i-a lăsat cu ochii-n soare pe reporterii Sky și pe analistul Lothar Matthaus după victoria de la Dortmund (4-0). Clubul are înțelegere pentru reacția lui.

Thomas Tuchel a dat „spectacol” după show-ul lui Bayern la Dortmund (4-0). Invitat în studioul Sky Germania, la final, antrenorul a răspuns ironic întrebărilor puse de moderator, iar la un moment dat, când ar fi trebuit să aibă un dialog și cu expertul Lothar Matthaus, a lăsat microfonul și a plecat.

Marca scrie despre Andrei Rațiu: „Remarcabil! Una dintre acele nopți memorabile”. Dar i-a dat o notă incredibilă!
REAL MADRID - RAYO VALLECANO 0-0
Marca scrie despre Andrei Rațiu: „Remarcabil! Una dintre acele nopți memorabile”. Dar i-a dat o notă incredibilă!

Cu Matthaus, fost internațional german și căpitan al lui Bayern în anii 80 și 90, Tuchel avusese un schimb „de amabilități” în zilele premergătoare derby-ului.

Criticat dur de Lothar Matthaus și de Dietmar Hamann, Thomas Tuchel a reacționat înaintea „Der Klassiker” cu Borussia Dortmund

Matthaus și Dietmar Hamann, un alt fost jucător al campioanei Germaniei, opinaseră că din martie, de când a fost numit în locul lui Julian Nagelsmann, „nu se vede amprenta lui Tuchel la Bayern. Echipa n-a evoluat”.

Tuchel le-a replicat ironic: „Nici eu n-am constatat la ei vreun progres”. Iar victoria de la Dortmund, în fața Borussiei, i-a dat și mai multă apă la moară, motiv pentru care și-a permis să reacționeze acid după fluierul final.

Sky Germania a anunțat că va luat legătura cu Bayern pentru a aplana conflictul, dar până atunci, președintele clubului, Herbert Hainer i-a luat apărarea antrenorului său.

Președintele Herbert Hainer îi ia apărarea lui Thomas Tuchel: „Uneori se merge prea departe”

„Toată lumea își poate exprima părerea și poate critica. Dar uneori se merge prea departe. Uneori aveam impresia că suntem în ruină și că am ajuns să jucăm la retrogradare. Nu am pierdut încă niciun meci în campionat și am câștigat tot Liga Campionilor”, a comentat Hainer.

Și mai departe: „Da, am fost eliminați din Cupa Germaniei. Nu e ok, dar asta se poate întâmpla. Cred că este bine că Thomas a pus acum piciorul în prag. Îmi place că nu este defensiv. Are suficientă presiune, ca de altfel noi toți la Bayern.”

Rezumat Borussia Dortmund - Bayern 0-4

Citiți și alte știri din fotbalul internațional:

Răzvan Lucescu, iritat: „Dacă mai întrebi o dată, voi pleca! S-a sfârșit lumea?!”

Vinicius, contestat de propriii fani după ce a provocat portarul advers: „Tu și eu, afară!”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (1)
larrycdv
larrycdv  •  06 Noiembrie 2023, 19:20

Thomas Tuchel îmi este antipatic peste măsură, dar acum, are dreptate ! Cei doi foști fotbaliști ( unul mai mare, celălalt ...hmm!), au devenit părerologi profesioniști! Cariera lor de antrenori este o catastrofă !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează